Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a fogkrémekről? Többi lent!

Figyelt kérdés

dohányzom, na nem sokat, 5-6 szál/nap, de nem szeretném, ha színeződne a fogam.

találtam két fogkrémet dohányosoknak, óriási árbeli különbséggel. mit gondoltok?

egyik: [link]

másik: [link]

valaki használta már valamelyiket?

2011. márc. 3. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, megveheted a Clinomynt, viszont nincs annyira jó, mint a másik! Én ugyan nem dohányzom, de a párom használta a Clinomynt és neki nem sok mindent ért...
2011. márc. 3. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
a másodikat igen. nem ér semmit. de sztem egyik ilyen fogkrém sem. hiába fehéríted a fogaidat bármivel, ha folyamatosan ellene dolgozol és cigizel. de a gyakori fogmosás és az antiszeptikus szájvíz azért valamennyire mérsékli a sárgulást.
2011. márc. 3. 14:18
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod! és a depurál pasztáról nincs tapasztalatod? ha megveszem külön és polírozom magamnak (természetesen nem pro cuccokkal, csak az oral-b elektromos kefémhez külföldön tudtam venni polírozó fejet, és azzal), akkor érne valamit?
2011. márc. 3. 14:19
 4/5 A kérdező kommentje:
zöld listerinet használok, és sima signal fogkrémet, és én így is látom kicsit. na nembaj, akkor talán bepróbálkozom a másodikkal.
2011. márc. 3. 14:21
 5/5 A kérdező kommentje:
ja, bocs félreolvastam, szoval az sem ér semmit :D szupper
2011. márc. 3. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!