Mit gondoltok a fogszabályozórol?
Nekem másfél éve van és valószínű 1-2 hónap múlva veszik le:) Hatalmas a változás, már pár hónap elteltével is teljesen másképp álltak a fogaim mint azelőtt, mára pedig igazán szépek lettek és ez már remélem jó sokáig így is marad:D
Inkább viseld el ezt a kis időt és utána felszabadultan mosolyogj egész életedben, mint gondold cikinek és bánd egész életedben ;)
Első vagyok. Én az első napokba azt se tudtam hogy beszéljek, hogy nevessek, hogy ne látszódjon:D de idővel ez lepereg az emberről. Nekem 16 évesen tették fel. Az elején volt néhány olyan pillanat, hogy osztálytársak bámulták a számat.. áá utáltam:D Nekem fém fogszabim van, nem ez a legdizájnosabb, de a doki azt mondta, hogy ez a legerősebb és ezzel érhetünk el igazi változást. Enni alig bírtam az első pár napba, eléggé fájt is. Később néha kikezdte az ínyemet:S Eltelik 1-2 hónap és már észre se fogod venni egyébként. Én most attól félek, hogy milyen lesz, ha leveszik, mert már azt se tudom milyen fogszabi nélkül élni:D
Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzám :D
Nekem is októberben teszik majd fel.. de én ha csak rá gondolok elkezd görcsölni a hasam :)(most is) Nem is akarom, meg akarom is! A legjobban attól félek, hogy cikizni fognak... Eddig se szemüvegem se fogszabim nem volt, és most mind a kettő egyszerre! :( Na mind1, a szemüveget csak órákon hordom a tábla miatt... Meg ha majd lehet kontaktlencsém lesz.. Lehet választani hogy milyen legyen a fogszabim, ha állami lesz?? Bocsi, hogy itt kérdeztem!:)
Sok szerencsét! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!