Ciki a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 14:01
31/42 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. Nekem is lesz ha minden igaz és eszembe se jutott hogy esetleg ciki lenne, mert inkább fogszbályzó 2évig mint össze-vissza fogak egy örök életre :)
32/42 anonim válasza:
Szerintem nem ciki.Az a ciki akinek csámpás fogai vannak.Én hülye voltam,mert csak16 évesen szántam rá magam a fogszabályzóra.:)XD:D
33/42 anonim válasza:
az. vérciki és én utálom pedig nekem is van
34/42 anonim válasza:
hát sztem meg halálosan ciki...
35/42 anonim válasza:
nekem tegnap rakták fel:) nagyon fáj, enni nem tudok, de mindenki azt mondja nagyon jól áll:) fehér, alig látszik, csak a drót. negatív véleményt nem kaptam, sokkal jobb, mint a kócos fogsor:]
36/42 Mirtill13 válasza:
Sziasztok nekem nemsokára felrakják a fogszabit és nem tudom mikor kérdezik meg,hogy kell e színesgumi és plusz pénzbe kerül?
37/42 anonim válasza:
a színes gumit akkor kérdezik ,mikor felrakják(általában ).
Nem kerül plussz pénzbe :) (kivéve a pénzsóvár majmoknál)
39/42 Linda97 válasza:
Egyáltalán nem ciki nekem is van csak nem szoktam úgy nevetni mint régen..:) Dee én nem félek a beszólásoktól..nekem senki nem szólt be..pedig 14 leszek
Az a ciki, ha vkinek csámpásak a fogai .Legalább mi adunk magunra manapság ez menőő^^ legyünk rá büszkék.;D
40/42 anonim válasza:
Sziasztok! 16 éves lány vagyok :) ugyan ez a bajom mint neked én is félek a fogszabályozótól de nekem is kellene mivel a felső fogsoromban elöl van egy szünet.. ami engem nagyon zavar beszélni nevetni is alig merek emiatt.Én is gondolkozok hogy kivehetőset vagy állandót csináltassak :) de ne félj manapság ez már divatnak számít és engem is ez nyugtat hogy hamar elrepül az az idő és utána magabiztosan fogunk mosolyogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!