Ciki a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 14:01
21/42 anonim válasza:
nekem is van, és szerintem egyálltalán nem ciki.:D sőőőt.:D én már elsem tudom képzelni magam nélküle.;)
22/42 anonim válasza:
ciki?Nem ciki,egyáltalán nem az.Inkább kín.Fájdalom.Ettől félj,ne attól hogy ciki lesz
23/42 anonim válasza:
Nekem már kb. másfél hónapja nincs, porcelán is volt, szóval alig látszott, és szerettem, és most szépek a fogaim :D és hiányzik is egy kicsit :(
24/42 anonim válasza:
szia,én 13 vagyok,nekem is van fogszabályzóm,már több mint 2 éve,és szerintem nem ciki :D
oszttársaim "drótfogútak" miatta,és szerintük nekem olyan ciki volt,de sztem meg ink nekik ciki h olyan ocsmány fogaik vannak :D
25/42 anonim válasza:
Ezek a "Ciki a..." kérdések az agyamra mennek...Miért érdekel mások véleménye? O.o Am nekem is lesz fogaszbim, remélem éjjel-nappali *-* Nem to miért, de nagyon tetszik. Rám is fér, mert a felső fogsoromban az 1. 2 fogam kifelé ferdén áll...Huhh, alig várom, főleg h 10 évesen lesz fogszabim és még hamarabb lesz szép mosolyom *-*
10/L
26/42 anonim válasza:
Nekem 3hete tették fel, minden gumi más színű rajta. Szerintem nagyon vagány lett :P Szerintem nem ciki egyátalán. Negatív tapasztalatom nem volt ezzel kapcs-ban, pozitív annál több ;) nyugi
27/42 anonim válasza:
dehogy ciki :D
nekem is van állandó, és egy csomóan mondják hogy milyen jól áll meg hogy kifejezetten aranyos vagyok vele :D Én szeretem. Nekem tetszik:)
28/42 anonim válasza:
Dehogy ciki. Mondjuk nekem átlátszó van már több mint egy éve és még van irigy is rám szal.... nem hinném:D
29/42 anonim válasza:
Sziasztok! Én nekem egy pár hónap múlva kell! De attól félek, hogy az ilyen 12-14 évesek beszólnak. Am nekem állandó kell, és két fogamnál hézag van, és kicsit nagyobb a többinél! Szerintetek ez nagyon ciki? Am bocsi, hogy ideírom, de máshova nem tom
30/42 anonim válasza:
Nekem úgy van/volt, hogy először felrakták a felsőt, és mikor beszéltem senkinek sem tűnt fel. 3 hónapja az alsót is felrakták, de közbe a felsőt már levették, és szintéán nehéz észre venni. Viszont rohadtul fáj az elején a felrakástól számított 1-2 hétig. Utána már nem is nagyon érzed hogy a fogaidon van valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!