Őszintén szerintem gáz.Senki ne mondja hogy nem gáz,mert az.De az tény hogy szükséges,mert utána viszont gyönyörű fogaid lesznek.
2009. ápr. 10. 09:20
13/42 anonim válasza:
amikor 11-12 éves voltam..csúnyácska fogakkal , anyu folyton elhúrcibászott a fogdokihoz fogszabi miatt.. (az érdekemben). rá 2 évre (tinikor xD) rájöttem hogy sokkal jobb ha teszek valamit a szép fogakért,mint hagyni úgy ahogy volt,és akkor már én nyaggattam anyut hogy csináltassunk fogszabályzót.amikor bementem a suliba 1.nap, a fiúk kicsit cukkoltak..a lányok meg irigyeltek,mert ők is akartak fogszabit..h őszintén azt nemtudom..de nem érdekelt hogy mit gondolnak.külömben meg lehet kérni hogy milyen színű kis gumikat rakjanak fel.lehet szines,fekete,pink..stb.
én örülök hogy beválaltam. ;]
2009. máj. 3. 22:36
14/42 anonim válasza:
utolsónak:) meg fogod szokni nekem is van és kb. 2honap után már megszoktam és nem is veszem észre h a számba van valami:):)
2009. aug. 29. 10:50
15/42 anonim válasza:
Hellla..:D Nekem ma rakták fel.(: tökjó kezdem megszokni.:DD igaz csak joghurtot eszek. és vigyázzatok nem olcsó mulatság már a fogszabi. (azt mondta a doki hogy több mint 100ezer lett szeptember 1.-jétől...)L/14
2009. okt. 8. 18:15
16/42 anonim válasza:
Nekem 310 ezer volt a kettő együt...felső porcelán 180 ezer, alsó sima 130 ezer (alig voltak görbék a fogaim..sőt alul teljesen jó volt, csak felül állt ki kicsit az első 2) de jan 5én leszedik:D
2009. dec. 26. 18:43
17/42 Doruss válasza:
Nekem annyira nem volt drága... Az egész + még vmi gumi éjszakai volt 50ezer, és sztem megéri. Én is nagyon paráztam amiatt h hogy fog állni meg ilyenek... de semmmi gáz nem is randa najó csak az alsó az is csak azért mert nagyonnagyon összevissza állnak a fogaim ezért a fogszabi is úgy áll. de én nem bánom, bár húzásnál nagyon fáj amig nem szokod meg addig kicsit dörzsöli a szád. Am vicces de én szeretek fogszabályzós lenni. Tök jó érzés (kivéve amikor fáj de azt is ellehet viselni.). Am azért se gáz mert ha fogszabályzót horddazs az azt jelenti hogy adsz magadra, és tényleg sokkal jobb, minthogy az egész életedet görbe fogakkal éld le. Sztem egyáltalán nincs mit szégyellni rajta. Nekem se állt jól kezdete, de mostmár olyan, mintha a testrészem lenne xd
2010. jan. 26. 17:56
18/42 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Csak csúfolnak...
2010. jan. 26. 18:53
19/42 anonim válasza:
Nekem nagyon szép mosolyom lett hála neki és én imádtam ^^ mindig úgy gondoltam, hogy jó dolog :) hiányzik <3
2010. febr. 1. 15:52
20/42 anonim válasza:
Szia:)
Nem,egyátalán nem.Magyarországon kb. a fiatalok egyharmadának van.A sztárok például Gwen Stefani,Britney Spears és a többikek azért hordták,hogy később tökéletes legyen a mosolyuk = az eredmény magáért beszél.Még Madonna lánya a 13 éves Lourdes is büszkén mutogatja a paparazzi fotósoknak az új fogszabályzóját.Nekem is most fogják fel rakni,de nem tartom cikinek lealább nekem és mindenki másnak akinek van fogszabályzólya hónapok,évek (amennyire súlyosak a fogak...)múlva csillogni-villogni fog a mosolyúk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!