Mit tegyek? Letörött a fogam.
16 éves lány vagyok és már 2 rágófogamat kihúzták, 4 fogamat tömték(még kéne párat) és egyet (bal felső 4est) nekiálltak gyökér kezelni, kifúrták, de mire vissza mentem volna betömetni letörött és vissza se mertem menni, nehogy kihúzza, mert ha nevetek látszana. most, hogy ettem megint letörött egy darab, de már tudom, hogy vissza kell mennem vele mert nagyon félek, hogy már így is menthetetlen:( fájni nem fáj, mert szerencse, hogy az idegeket kiszedte..
mitől lehetnek ilyen rosszak? a formáját mindenki dicséri, hogy milyen egyenesek meg fehérek, de ahol nem látszik nagyon rosszak. annyira félek:( ráadásul a fogorvosom biztos kiabálna amiért nem mentem vissza időben.. de pénzünk viszont nincs mű fogakra. mi lesz? 20évesen már nem lesznek fogaim???:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!