Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek fáj a fogtömés?

Szerintetek fáj a fogtömés?

Figyelt kérdés
Még csak 11 éves vagyok,és még csak most fogják elöször tömni a fogam,de nem tudom,hogy fáj-e vagy nem.Lécci válaszoljatok...
2011. febr. 12. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem fáj.
2011. febr. 12. 19:43
 2/12 Szafica ***** válasza:

Szia.

Nekem tavaly tömték, de csak az érzéstelenítés fájt egy kicsit, utánna már nem éreztem semmit.:D Én is féltem előtte, de utánna már úgy jöttem ki, hogy "nem is volt olyan rossz".:D

2011. febr. 12. 19:44
 3/12 anonim válasza:
nekem sem a furás nem fájt sem a betömése csak az h nagyon hideg vizet fújtak rá közben
2011. febr. 12. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Jelentem, 5 tömésem van ( nem mintha dicsőség lenne :D ), de túléltem mindent. Ha kapsz érzéstelenítőt, akkor nem fáj. És ne aggódj, a szuri sem fáj, becsszó !
2011. febr. 12. 19:49
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem minden fogászati beavatkozás fáj
2011. febr. 12. 19:51
 6/12 anonim ***** válasza:

1000x rosszabb halgatni a váróból a fogtömést , mint átélni. ha kapsz szurit, akkor nem is érzed. (max az égett csont szagát érzed)

de pl hugom nem szokott kérni szurit , fájni szokott neki, de cserébe nem lesz elzsibbadva a szája.

de mindenkinek más a fájdalomküszöbe. volt olyan hogy alig kellett hozzányulni a foglyukamhoz, monta is a doktor , hogy nem ad szurit mert felesleges, mert kicsit kell csk fúrni. (de adott volna ha kérem)

2011. febr. 12. 19:51
 7/12 anonim ***** válasza:

"szerintem minden fogászati beavatkozás fáj"

a fogmosás nem fáj.

2011. febr. 12. 19:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is jól jöttek most a válaszok :D

Még soha semmit nem csináltak a fogaimmal, de szerdán mennem kell tömésre... Első kilyukadt fogam.. :(

Sok sikert nekünk! :D

16/L

2011. febr. 12. 19:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi,a válaszokat...Szerintem inkább kérek szurit.De azt amúgy hova adják?
2011. febr. 12. 19:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Te kis butus :D

Hát az ínyedbe :) Ne aggódj, nem kapod sem a fenekedbe, sem a karodba :D

Amúgy ha rendes a doki, még érzéstelítő sprét is kapsz ré, hogy a szurit se érezd. Legalábbis én kaptam, amikor annyi idős voltam, mint te.

2011. febr. 12. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!