Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Harmadjára nő a rágófogam....

Harmadjára nő a rágófogam. Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
fél éve húzták ki.most elkezdett kinőni ami nagyon furcsa.hallott valaki már ilyet?ja,32 éves vagyok,tehát nem a maradandó kezdett el nőni.először azt hittem csak egy darab maradt benne ami kijön.de mostmár fog kinézete van,és kb.2mm-re van kint.
2011. febr. 7. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Az szép... Nem hallottam még ilyenről. :O 3fog. Juj. Szerintem nem vészes. De azért menny el a fogorvoshoz megtudakolni,hogy miért is van ez..
2011. febr. 7. 20:20
 2/4 anonim válasza:

Ez egy teljesen normàlis jelenség,egyes esetekben valòban elöfordùl.

Örülj neki,ez nagy szerencse!

2011. febr. 7. 20:22
 3/4 A kérdező kommentje:
igen,szerencse.tök jó mert zavart hogy nincs ott.
2011. febr. 7. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Kerj fogorvostol magyarazatot.Nekem a bolcsesseg fog utan kezdett el "valami"felesleges noni a szamban amirol azt hittem hogy csak a masik nagyobbodik.de aztan szepen elkulonult a tobbitol es rendes szemfog nagysagura nott.Majdnem 10 evig volt tehat 33 fogam de mivel nem fertem hozza hogy mosni tudjam,ki kellett huzni,es ra ket honapra a bolcsessegfogamat is.A fogorvos nem tudott magyarazatot adni a 33ik fog kinovesere.DE szerintem mindegy is orulj neki,hogy visszano:)
2011. febr. 8. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!