Mennyire fájt amikor körbevágták az ínyedet, hogy könnyebben kibújjon a bölcsességfogad?
Figyelt kérdés
Utána is ugyanúgy fájt vagy kevésbé? Mert nekem azt mondta az orvosom,hogy ha körbevágja attól még ugyanúgy fog fájni a ahogy bújik ki,csak hamarabb kint lesz!2011. febr. 2. 16:02
1/5 anonim válasza:
Nekem ezt tanácsolta egy fogorvos, aztán elmentem szájsebészetre és ott azt mondták, hogy fölösleges levágni vagy körbevágni mert visszanőne. Szóval kiműtötték. Egyébként jobb, ha kiszedeted te is, nem olyan fájdalmas, mint ahogy azt gondolod.
2/5 A kérdező kommentje:
A műtétet hogy kell elképzelni? Altatásban történt?
2011. febr. 3. 08:54
3/5 anonim válasza:
Nem altatnak, érzéstelenítik. Nekem három fogamat kiszedték már, ebből kettőt úgy, hogy megvágták az ínyemet és utána persze össze is varrta a doki. Az egész kb 20-25 perc, minden előkészületekkel együtt:) Mondjuk ha rosszabb állapotban van a fog, akkor bele is törhet, amitől hosszabb ideig tart, de reméljük a legjobbakat.
4/5 A kérdező kommentje:
Még annyit kérdeznék,hogy mennyire volt kellemetlen amikor kiszedték a fogadat?
2011. febr. 3. 13:19
5/5 anonim válasza:
Én is túl vagyok már 2 bölcsességhúzáson. Nekem nem fájt akkor sem, meg utána sem. Nekem is kb 20 perc lehetett az egész mindent egybevéve. Utána néhány napig kerülni kell a tejes ételeket és jegelni kell az arcodat, mert fel fog dagadni, de ezeket akkor úgyis biztos elmondják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!