Tb támogatott fogszabályozás ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Veszprémben kezdtem el ezt az egész tb támogatott fogszabályozást még tavaly. Mostanra jutottam el oda hogy kb. egy hónap múlva kerül fel a felső ív. Nem nagyon tudom hogy mik a részletek ezért hálás lennék ha valaki olyan aki már túl van rajta esetleg még csinálják neki a kérdéseimre tudna válaszolni. Körülbelül milyen gyakran kell majd járni ? Amikor felteszik a gumi színe milyen ? Esetleg lehet választani színek közül ? 18 év elmúltával mennyit kell fizetni majd ? Mennyire végeznek lelkiismeretes munkát a fogorvosok ? Nektek hogyan zajlott az egész ?jan. 10. 20:53
2/3 anonim válasza:
Én havonta jártam vissza, úgyhogy lehet egyéni. Egy ív 200ezer volt
3/3 anonim válasza:
10 évig? És a fogad gyökerei hogy bírták? Nem lett bajuk?
Nekem 4 évig volt, de sajnos újra kapok fogszabályzót műtét miatt, ami megint több év... és félek, hogy nem fogják kibírni a fogaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!