Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Próbáltátok már a Listerine-t?

Próbáltátok már a Listerine-t?

Figyelt kérdés
Szerintetek is durva?
2011. jan. 26. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, nem is bírom használni. Főleg hogy fogínygyulladásom lett, és egy barátnőm mondta, hogy neki kimondottan megtiltotta az orvos az ilyen szerek használatát, mert gyulladást okozhat, ha érzékeny vagy.
2011. jan. 26. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:
A férjem már 1éve használja,teljesen meg van vele elégedve,ráadásul nekünk saját fogászatunk van(maszek),a mi fogorvosunk nem tiltja.
2011. jan. 27. 08:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a Listerine-t, a zöldet kevésbé, az íze miatt, a kék és a lila viszont bejön, meg vagyok vele elégedve. Elég sokáig frissnek érzem tőle a leheletemet, eleinte igaz nagyon ütős (tényleg "nagyot szól a szájban"), de amikor megszokod, már nem vészes. Első 2 alkalommal nem bírtam ki a 30 mp-et, utána simán.

25/N

2011. jan. 27. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyes darabokra rá van írva, hogy szükség szerint vízzel kell higítani, csak elég sokról hiányzik, mert pl. a Teccó külföldről behozta, és csak rányalt vmi matricát. Higitatlanul valóban erős, de azért nem roncsolja az ínyt és a fogakat, de ha valaki nem bírja, higitva nyugodtan használható.
2011. jan. 27. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:

ma voltam pont fogorvosnál (németországban élek) és ezt ajánlotta a fogorvos. hozzáteszem régebbem mikor baj volt az ínyemmel akkor használtam és szépen rendbehozta. egyébként meg van legalább 6 fajta, ma ilyet vettem.

[link]

szerintem kellemes mentolos íze van.

2011. jan. 28. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:

eddig nagyon szimpi volt, de egy kis önvizsgálatot tartva rájöttem, hogy valószínűleg az egyetem előtt kapott egy decis minta és a hiteles design miatt kedveltem meg tudat alatt:)

valóban mar az alkohol miatt, de könnyen meg lehet szokni.

viszont annyi negatívumot hallottam felőle, hogy inkább nem kockáztatok és nem veszek többet. most egy signal white now-t használok, ez kb egy árkategória, lágy ízű, sűrűbb ergo tovább bírja, és fehérít is. szerintem maradok ennél.

2011. márc. 15. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
már régi a kérdés ,de nekem az van ráírva a Listerinre hogy Ne hígítsa.
2012. okt. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!