Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tényleg nem lesz fiúm így soha?

Tényleg nem lesz fiúm így soha?

Figyelt kérdés
[link] ilyenek a fogaim (igen ez az enyém :SSS) . A barátnőm azt mondta hogy így sosem lesz pasim :/ Igaza van? 16/L
2011. jan. 9. 19:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azt hittem találok egy rokon lelket, de az én fogaim a tiédhez képest, hát...szépen fogalmazva is ocsmányabb. Mégis volt pasim, és egyáltalán nem fogaimat nézte, pedig nem vagyok egy modell alkat és én még szépnek sem mondanám magam. Amúgy barátnőd tökéletes vagy mi a jó franc??? Egyébként ha ilyen barátnőd van, tényleg nem kell ellenség.....
2011. jan. 9. 20:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát nem emiatt nem lesz pasid, de tényleg nem valami szép. Fogszabályozás tényleg nem ártana, egyenetlen fogak hajlamosak egymást odébbnyomni, meg könnyebben közérakódik minden és hamarabb tönremegy. Nekem csak egy ilyen kis mocsok fogam van, arra azt mondták, hogy nem fontos, erre viszont tuti azt mondanák, hogy kell. Ha egy orvostól hallja, talán anyud is megérti, és még inkább most, mert 18 fölött már piszok drága lesz megcsináltatnod. Nem kell magán orvoshoz menni, a körzeti sztk is tökéletes, bár tényleg nem olcsó még így sem. :(
2011. jan. 10. 01:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy fogszabályozás ráférne, már csak a te kényelmed szempontjából is.

Viszont ez a párkapcsolatot nem fogja befolyásolni, ha téged nem zavar.

De ha rosszul érzed magad a fogaid miatt, akkor ezt fogod a környezeted felé sugározni, és akkor már bizony csökkenhet az önbizalmad, és ez rányomhatja a bélyegét egy randira.

Amúgy meg hiába állnak szép sorban a fogacskák, ha koszosak, sárgák, lyukasak, de a tiéd szépek, ápoltak, és ez a legfontosabb, ami számít.

Az osztállyal nem mentek iskolafogászatra? Mert akkor úgyis mondják majd a fogszabályzót.

2011. jan. 10. 06:53
 14/17 anonim válasza:
szerintem a barátnőd fogát törd kifele.
2011. jan. 10. 08:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát..Igazából nekem fél éve kacskábbak voltak és azóta egyenessetek maguktól.Engem nem annyira zavar,csak attól félek hogy a fiúk nem fognakrám nézni soha.Mosolygásnál egyébként nem látszik,csak annyi hogy kicsit kiállnak a fogak.:) Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 10. 18:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Igaz, én már nem vagyok a Te korosztályod, de boldog lennék, ha ilyen fogsorom lenne. Fehér és egészséges, én egész szabályosnak is látom, a kép alapján fogszabályzóval szinte tökéletessé lehetne tenni. Kár, hogy nem csináltathatod meg addig, míg ezt olcsóbban megtehetnéd. A legfontosabb viszont az, hogy az egészségére nagyon vigyázz, mert egy egészséges,fehér, valódi fogsor már önmagában is szép, még ha nem is 100 %-ban szabályos. Ezért mossad szorgalmasan és járj el ellenőrzésre anyukád nélkül is, még ha úgy látod és érzed, hogy nincs vele egyéb problémád. Akkor legalább a fogorvos is tud tanácsot adni, érdemes-e fogszabályzót alkalmazni és ha igen, mennyibe kerülne.
2011. jan. 12. 15:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Reggel este fogat mosok és hogyha ettem az után is..Még iskolában is :)) Köszönöm a válaszod!
2011. jan. 12. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!