Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tényleg nem lesz fiúm így soha?

Tényleg nem lesz fiúm így soha?

Figyelt kérdés
[link] ilyenek a fogaim (igen ez az enyém :SSS) . A barátnőm azt mondta hogy így sosem lesz pasim :/ Igaza van? 16/L
2011. jan. 9. 19:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

swimán lehet pasid.

nem kevés olyan lányt láttam,akinek semmi formája,sehogy nem néz ki,és nem is k*rva ,hanem van szép fiuja.!!

2011. jan. 9. 19:05
 2/17 Snowpehely válasza:
Attol fugg, ez a mosolyod, vagy csak igy mutatod? Ha nem, tegy fel egy kepet ugy is, gogy csak siman mosolyogsz! Amugy nekem is ilyen fogaim vannak(vagyis nem ernek ossze, mint a tv-ben, es nem egyenletes hosszusaguak).Engem is nagyon zavar, de ha mosolygok, akkor csak annyi latszik, hogy a metszofogak hosszabbak. Ha egy fiu csak ezt nezi, akkor mar nagy baj van.Elobb az arcod szamit, na meg a belsod mindenkeppen.A baratnod vagy rosszindulatu volt, vagy csak hulyeskedett. Ettol meg ne keseredj el, rengeteg pasi van akinek meg 100x csunyabbak a fogai, de a lanyoknal sem ez szamit!
2011. jan. 9. 19:06
 3/17 A kérdező kommentje:
Csak így tartom :D Majd teszek fel mosolygósat is :)
2011. jan. 9. 19:07
 4/17 anonim válasza:
Ettől még lehet simán barátod.De amúgy meg lehet fogszabályzót is csináltatni.
2011. jan. 9. 19:11
 5/17 A kérdező kommentje:
Anyu szerint felesleges és nem akar...
2011. jan. 9. 19:12
 6/17 A kérdező kommentje:
* és nem akar elvinni fogszabályzásra ..
2011. jan. 9. 19:14
 7/17 anonim ***** válasza:

Figyelj,ettől lehet fiúd.

Amúgy a fogszabályzás tényleg jó lenne,és nem feltétlenül a fiúk miatt,de ha jól érzed magad így akkor nincs semmi baj.

Szerintem nyugodj meg és ne hallgass ebben a barátnőd szavaira,aki a fogak miatt itélne meg jobb is,hogy elkerül,hidd el nekem ;)

Szintén egy 16L

2011. jan. 9. 19:17
 8/17 anonim válasza:

Mikor olvastam a kérdést, és a képet sem néztem meg, azt hittem, hogy valami sárga, kesze-kusza ocsmányság lesz. (zacsit is készítettem)

Megláttam a képet, és nem tudom miért aggódsz:)

nincs olyan nagy gond a fogaiddal. :))

Ettől simán lehet barátod. Keresztanyumnak is hasonló fogai vannak, és mindig is tapadtak rá a fiúk.(és még csak vékony sem volt) Most már férjnél van, van egy 9 éves lánya, de így is akadna jelentkezője bőven .:)

szal neparázz, nem gáz ez.:)

14/L

2011. jan. 9. 19:20
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm^^
2011. jan. 9. 19:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Semmi baj a fogaiddal. A barátnőd meg igazán kedves...Ha ilyen a barátnőd, akkor nemis kellenek ellenségek..-.-"
2011. jan. 9. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!