Ki tudja húzni az orvos?
Figyelt kérdés
ínyig le van törve két fogam.ki tudja húzni az ilyen fogat simán a fogorvos,vagy inkább menjek el szájsebészetre?2011. jan. 8. 22:49
1/2 anonim válasza:
A fogorvoshoz kell elmenni és ha ő úgy itéli meg hogy szájsebész kell ír beutalót. Szájsebészetre csak beutalóval lehet menni.
2/2 anonim válasza:
Nekem sajnos több ilyen fogam is van, de elmentem a fogorvoshoz és az egyik ilyen kihúzta úgy, hogy szinte nem is volt koronája és nem is éreztem semmit.
A többire meg azt mondta, h szerinte azt is ki tudja húzni, de elküldött panoráma röntgenre, h kiderüljön, h állnak a gyökerek. Most még itt tartok vele, mert még nem tudtam elmenni a röntgenre.
Ne aggódj, én is tiszta ideg voltam, h mi lesz, de minden rendbe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!