Az orvos le tudja reszelni a bölcsességfogam egy részét?
Kinőtt a bölcsességfogam... az egyetlen probléma, hogy a szám belső részét mindig megrágom vele.... teljesen véletlen... minden reggel arra kelek bármelyik oldalamon is fekszek, hogy a fogam lecsípett egy darabot a szám belső faláról... Mikor eszek akkoris ugyanez...meg mikor tvzek.. szóval szinte mindig...
Elég kellemetlen ezt meg kell mondanom...
Szerintetek az orvos meg tudja egy kicsit reszelni hogy ott ne legyen olyan éles?
tuti,hogy le tud belőle reszelni.
Nekem most operálták ki,még kint se volt a bölcseeségfogam..csak egy csontdarab volt,még gyökere se volt,mégis kiszedték.
szóval meg tudják csinálni sztem.vagy kihúzzák:S
Hát... elmondom... elmentem dokihoz ki akarta húzni..
Én igenis rágok vele:D...
Végül nemet mondtam és elmentem 1 hete anyám maszekorvosához aki egy picit lecsiszolt belőle... csodálkozott mert ő olyan helyzetet kap hogy a felsőt kell lecsiszolni, nekem meg az alsót kellett:D
szal nem én voltam az egyetlen ilyen eset... a hülye dokik azok akik ki akarják húzni:D Anyám orvosa készséges volt, ingyen megcsinálta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!