Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzósok! Nektek...

Fogszabályzósok! Nektek meddig fájt felrakás után a fogatok?

Figyelt kérdés
Nekem tegnap rakták fel, és most nagyon fájnak. Mit tudnék velük csinálni? KÖszönöm előre is.:)
2011. jan. 8. 12:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mivel húzza a fogad,így fáj,attól függ hogyan voltak a fogaid(mennyire volt szabálytalan) fog fájni egy ideig szerintem,de az csak jó:)
2011. jan. 8. 13:04
 2/11 anonim ***** válasza:
2 hét, de ez a fájdalom folyamatosan neyhülni fog. az első 3 nap a legrosszabb, utána már csak akkor fáj, ha rágsz. de 2 hét elteltével, mitha ott sem lenne.
2011. jan. 8. 13:05
 3/11 anonim ***** válasza:
még az elöző - fájdalomcsillapító talán,de nem tudsz nagyon ellene
2011. jan. 8. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem 2-3 napig úgy igazából,addig az evés sem ment túlzottan. Később már csak néha fájt, mikor az ínyem is bántotta, de ilyenkor azzal nyugtattam magam, hogy biztos hat és alakulnak a fogaim :D
2011. jan. 8. 13:08
 5/11 anonim válasza:
Nekem utána még több hétig nagyon fájtak a fogaim, nem tudtam rendes ételeket enni, mert szokatlan is volt, meg minden. Mondjuk én ajakhasadékkal születtem, szóval nekem paksról pécsre kell mindig fogszabályzásra menni, mert itt nem csinálják úgy, ahogy nekem kell, és beraktak a szájpadlásomra egy vastag izét(nem tudom, minek nevezzem, de nagyon kényelmetlen volt, beszélni sem tudtam tisztán). Ez már több, mint 1 éve volt, azóta minden tökéletes, visszahíztam azokat a kilókat is, amiket eleinte leadtam a fogszabályzó miatt. Amikor húznak rajta, akkor persze utána még fáj egy ideig, de az már semmi ahhoz képest, mint amikor felrakták:) előbb-utóbb megszokod:) ha meg szúr valahol, akkor biztos kaptál te is ilyen viaszrudakat, és azokat használd:) (most így visszaolvasva elég kusza megfogalmazás, de remélem azért érthető^^)
2011. jan. 8. 13:11
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes és gyors válaszokat! :)

Utólsó: Nekem is van a szájpadlásomon ugy nevezett padka. Az annyira nem is rossz, szúrni nem szúr sehol. De kegyetlenül húzza őket össze.

Elég csámpásak a fagaim szóval rendesen húzza őket.

További válaszokat fogadok!

2011. jan. 8. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Enni mennyire bírsz? Én azzal nagyon megszenvedtem :S

Joghurtot kanalaztam, banánt törtem pépesre, leves levét ettem, nagyon puha kalácsot majszoltam. Mindent csak kis falatokba és nagyon lassan. Nekem még az ivás is fájt szinte. Most visszagondoltam és el se hiszem már milyen rég volt..

2011. jan. 8. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:

én enni se tudtam 2 hétig csak tejbegríz,+ krumplipürén

éltem

én Apranax nevű gyógyszert vettem be és az valamennyire segített

hány fogad húzták ki ???

nekem 4-et az volt a legrosszabb

2011. jan. 8. 15:48
 9/11 A kérdező kommentje:

Enni úgy ahogy tudok. Joghurt, puding, levesek, banán összenyomva, alma lereszelve.

Nekem egy fogamat se húzták ki szerencsére.

Én Algozone nevű gyógyszert vettem. Használst is több óráig.

2011. jan. 8. 18:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem 1 hétig nagyon intenzíven fájt, de harapni 1 évig nem tudtam.

Nekem a doki a fagyit javasolta, azt mondta, hogy egyek sokat, attól enyhül a fájdalom. :)

Nem tudom, hogy mennyire válik be, mert nem rajongok a fagyiért, ezért nem próbáltam ki... inkább nem ettem 1 hétig. :D

2011. jan. 8. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!