Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kihúzzák úgy is a fogam, ha...

Kihúzzák úgy is a fogam, ha nagyon fáj, és az arcom is bedagadt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 02:04
 1/4 anonim válasza:
Antibiotikumot szoktak adni és az elobb lehuzza a gyulladast, 1-2 nap. Legalabbis nalam igy mukodott, de a fogamat végul azota se huzattam ki (bolcsességfog).
2011. jan. 5. 03:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Helló!

Hát...orvosa válogatja, de nekem, amikor fájt és bedagadt az arcom, kiszedték. Először a doki nem akarta kihúzni, mondta, hogy felír gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítót, de mivel már az őrület határán voltam, mondtam, hogy ha iszonyúan is fog fájni az a fél perc, amíg kiszedi, nem érdekel, csak szabadítson meg tőle. Így hát kihúzta.

25/L

2011. jan. 5. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Bizonyos esetekben még a gyulladt fogat is meg lehet menteni. Dokitól és tőled is függ, hogy mennyire akarod/akarjátok.
2011. jan. 5. 15:19
 4/4 A kérdező kommentje:
na végre kihúzták!fájt,de nem érdekelt,most is fáj,mert be van gyulladva,de legalább már nincs bent.de nem az én dokim húzta ki.nekem ne mentegesse meg,mert elöbb-utóbb úgyis fájt volna megint.inkább műfog.
2011. jan. 5. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!