Lyukas fog (ak) miatt hullhat a hajam?
Szia! Igen, okozhat hajhullást a rossz/lyukas fog.
Ha van időd olvasd el ezt a fórumot, talán találsz használható ötleteket.
Bocsánat, a link lemaradt:
Nekem kb. 4éve betömték iskolafogászaton az eggyik fogamat amalgámmal. Telt az idő és elkezdett hullani a hajam (először foltokba) mentünk orvosokhoz írtak fel mindenféle kenőcsöt meg ilyeneket, mikor már kórházba voltam kivizsgáláson már az egész kihullot. De ők se tudták meg mondani, jártunk természet gyógyászhoz meg mindenféle orvosokhoz/vizsgálatokra. Senki se tudta hogy mitől csak tippelgettek. Aztán egyszer anyum felhívott ilyen természet gyógyászt és kérdezte a nő hogy nincs-e amalgámmal betömött fogam? monndta anyum hogy van nemrég tömték be iskolafogászaton. és mondta a nő, hogy lehet ettől is de mindenképp szedessük ki és tömessük át mert már tök rég óta nem lehet ilyennel tömni. Elmentünk kiszedetni a fogorvoshoz betömbe azzal a fehérrel (bocsi de nemjut eszembe a neve). aztán egy idő után kezdett nőni a hajam bár ősz fele mindig hullik azért néha de állítólag azért mert még mindig van a szervezetembe (amit próbáltunk ilyen kúrákkal nemtudom mitcsinálni).
De nekem nem csak a hajam hullot ki hanem egy szörszál nem volt rajtam.
Szóval ha van amalgámmal betömött fogad mindenképp tömesdt át nehogy úgy járj mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!