Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mondhat olyat egy fogorvos...

Mondhat olyat egy fogorvos hogy nem vállal el?

Figyelt kérdés

A történet amin nagyon felhúztam magát, van egy csomó rosz fogam amit a sulimban vizsgáltak és ugye mindenkinek a háziorvosával kell megcsináltatni ezután a saját városomba, a saját fogorvosom nem fog rendelni mert szabadságon lesz, és egy másik fogorvoshoz szerettem volna bejelentkezni (édesanyámon keresztül) szval ő jelentett vna be.. de az orvos anyámat szépszóval elküldte hogy neki nincs ideje meg kereste a kifogásokat.

Szval én ezen marhára felhúztam magam... és gondolkoztam hogy bemegyek, kicsit határozottabban fellépve megkérdezem hogy ezt milyen jogon mondhatja ? Mert azthiszem hogy nekem alkotmányos jogom hogy a saját városomba elmenjek a fogorvoshoz és az rendelkezésemre álljon akár díj ellenében.. vagy tévednék ?

2010. dec. 16. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd,az orvosoknak és itt mindenfajta orvosról beszélek,kötelessége a gyógyitás.De az az ő lelkiismerete,ha nem válal el,és igen,mondhatja.Én nem pazarolnám rá az időmet,keresnék egy másikat.Mit akarsz csinálni,beperled?Hagyd a fenébe,ilyenhez nem is mennék.
2010. dec. 16. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:
nem.. persze ezek után már biztos nem mennék oda ha azt mondaná h elvállal akkor sem .. de milyen dolog ez ? itt tartunk ma magyarországon.. ambulancián a kutya nem szól az emberhez ha már ott ül 2órája sem .. arra várnak 60év utáni emberek dögöljenek h kevesebb teher ez a kibszott nagy helyzet ..
2010. dec. 16. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
A maszek fogorvos lazán elküldhet máshova. Mellesleg ha be van telve a naptára, akkor be van telve a naptára. Ő sem dolgozhat a nap 24 órájában. Teljesen korrektül járt el. Ha nem tetszik akkor el lehet menni az sztk-ba ott ingyen meg KELL csinálniuk.
2010. dec. 16. 22:33
 4/4 A kérdező kommentje:
gondolhatod hogy nem maszek.. azért problémázok és kvára nincs betelve a naptára
2010. dec. 17. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!