Mennyire tud fájni egy fog?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 21:38
1/8 anonim válasza:
Nagyon! De igazából mire vagy kiváncsi? Ha már fáj, irány a doki, mert se éjjeled se nappalod nem lesz!
2/8 anonim válasza:
Nagyon. Múltkor két órát sírtam, annyira fájt egy lyukas fogam. Már úgy voltam vele, hogy kihúzhatja a doki érzéstelenítés nélkül is, csak legyen vége. Pedig nem vagyok tápos, volt már pár műtétem, átestem pár vizsgálaton. De a fogfájás az egy nagyon szemét dolog.
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem decemberben fájt egyik napon de annyira, hogy éjjel aludni sem tudtam, meg a suliban sem tudtam figyelni és szószerint falfehér lettem miatta, a doki adott gyógyszert ami hatott csak mostanában megint elkezdett fájni, igaz nem annyira mint akkor. Csak kíváncsi vagyok, hogy lehet-e rosszabb.
Igen, én is ált. a fájdalmat elviselem, de a fogak esetében ez egészen más.
2009. jan. 20. 21:46
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy voltam vele, hogy inkább húzza ki csak legyen vége, de majd jövő héten megyek és meglátjuk, egy biztos, ha még egyszer nagyon fáj elmegyek sztk-ba vagy ügyeletre és ott huzatom ki
2009. jan. 20. 21:47
5/8 anonim válasza:
Inkább menj el. Én két gyereket szültem érzéstelenítés nélkül, és azt kell, hogy mondjam, hogy a szülés semmiség egy igazi fogfájáshoz képest.
Én volt, hogy a fürdőszoba padlóját vertem, ordítottam, annyira fájt a fogam. A fogorvos fele annyira se tud fájni.
6/8 anonim válasza:
Ha nem kezelted egyre rosszabb lesz, egy gyulladt fog csúnya dolgokat művel. De ne mondj le rögtön a fogadról, főleg fiatalon. Ügyeleten fixen kihúzzák, de ha felkeresel egy jó megbízható fogorvost, talán még nem késő és meg tudja menteni. Szerintem ennyit megér. Én nem hagynám annyiba. Menjél minél hamarabb.
7/8 A kérdező kommentje:
19 vagyok, már kezelve volt a fogam, úgy november táján, hát szívesen én sem mondanék le róla mert őrlőfog, de azt a fájdalmat még egyszer nem fogom tudni elviselni
2009. jan. 20. 22:07
8/8 anonim válasza:
nekem most a fogszabályzótól fáj,semmi normálisat nem tudok enni,borzalmas:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!