A barátnőm úgy november környékén kezdte el használni a labello-t, a hideg időjárás miatt, hogy ne száradjon ki a szája. Tényleg szárítja a labello a szájat?
A barátnőm teljesen új labelloja kb.3 hét alatt 'elfogyott', mivel 20 percenként kente a száját, s egyre szárazabbá válnak ajkai. Valóban rosszat tesz ajkunkkal a labello?
És milyen mértékben károsítja a szánkat? Melyik a legjobb? Én gyümölcsöset használok, bár próbálok nem rászokni. És létezik olyan, hogy valaki függő lesz tőle?
Igen, szárítja.
Illetőleg annyira felpuhítja az ajkat, hogy emiatt hamarabb kicserepesedik és a szél is hamarabb kiszárítja.
Svéd formulást Neutrogenát használjon, mert az egy bevonatot képez a szájon, ami véd a hideg időjárás ellen.
Én függő lettem tőle. Ha véletlenül nem volt nálam, totál pánik, mert a szám teljesen összehúzódott a kiszáradástól.
Gondosan kerülöm ezt a márkát.
Gyógyszertári szőlőzsír. Az nem függősít.
elmondom nektek, hogyha többet innátok, akkor nem száradna ki a szátok.
én sosem használok, és nem is használtam labellot, de soha nem is szárad ki a szám.
napi 2 liter folyadék a minimum!
Utolsó, imádom az ilyen tudálékos s.ggfejeket...
Akkor én meg azt mondom el neked, hogy világéletemben sok folyadékot ittam, télen-nyáron megvan a 3 liter mégis tiszta cserepes a szám télen.
Szerinted mi lehet a magyarázat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!