Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzósok tudnának...

Fogszabályzósok tudnának segíteni?

Figyelt kérdés
Nemrég rakták fel a porcelán fogzabályzómat.Mondta az orvos,hogy lehet kapni olyan fogkefét,ami ilyenkor jó.Vettem olyat,de nem tudok rendesen fogat mosni azzal sem és sárgulnak a fogaim.Szoktam szódabikarbónát is használni,de nem soakt segít.Tudnátok segíteni??
2010. nov. 13. 13:50
 1/2 anonim válasza:
Attól függ milyen fogkrémet használsz, és mikor mosod a fogad... Mert ha egy 400 forintos sz*rt használsz akkor ne csodálkozz, de próbálkozz Colgatetal, én azt használok és nekem attól nem sárgul a fogam . :) Remélem segítettem:)
2010. nov. 13. 18:17
 2/2 anonim válasza:

Amikor feltették a fogszabályzót, akkor nekem is mondta a doki, hogy vegyek olyan speciális fogkefét. Be is mentem utána egy patikába és ott azt mondta a nő, hogy ne vegyek. Próbáljam meg a sima fogkefémmel, mert ugyanolyan jó lesz. A 2 év alatt én csak azt használtam. Nem mondom, hogy így a jó, de nekem bevált. A fog sárgulására nem tudok mit mondani... Biztos a fogad sárgul? Nem csak az az átlátszó szál, ami a fogszabályzóra van ráhúzva? Mert az nekem is folyton elszíneződött. Azzal sajnos nem is lehet mit csinálni...

20L

2010. nov. 14. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!