Természetes, hogy fáj a fogam?
Ha túlságosan fáj az nem jó... ezt úgy tudod ellenőrizni, h vmilyen úton módon kibírsz vele egy éjszakát, ha leveszed és másnap este illetve 2 nappal később úgy, h éjjel kimaradt a bevétele is fáj, akkor érdemes visszamenni a dokihoz, h enyhítsen rajta...
de a szépségért meg kell szenvedni, minél jobban fáj, annál hatékonyabb meg hónap végére elméletileg már nem v alig fáj, és ezért a doki újból húz rajta (persze ehhez rendszeresen kell hordanod)
ha úgy érzed, nem hordod; mert rossz, minél hamarabb ragasztass be egyet, oké drága, de nem tod kivenni; és olyan 14 éves kortól már nem maradandó a segítség... én 7 évig könyörögtem, h ragasszanak be egyet, 16 éves koromba meg is tették, utána is kellett kivehetőset használnom, az is nyomta az ínyem; meg szinten tartás miatt hordhatnám még ma is (26 éves vagyok)... mondanom se kell remélem, h a fogaim még mindig/már megint olyan ferdék mint amikor kinőttek... de ha fiatal vagy Neked elméletileg 18 éves korodban legkésőbb végleg elhagyható lesz... de már 14-16 évesen is mondhatják, h ennyi volt a csontjaid kifejlődtek v nem tom... nekem azt mondták, még műtét segíthetne, de korábban kellett volna beragasztani... azaz a fogorvos mondta mitán beragasztották, h ez halottnak a csók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!