Fogkő-eltávolítás során a fogorvos lepattintotta két fogam tövénél elöl a fogzománcot, és ott sötétebb a fogam, mit lehet ezzel csinálni?
Figyelt kérdés
Ultrahangot is használt, de volt, ahol kézzel kapargatta, mondván, hogy az UH-gal nem tudja pontosan irányítani, hogy hol kell leszedni.
Nem tudom neki bizonyítani, hogy korábban normálisan nézett ki, hisz nem csináltam a fogaimról előtte fotót. Mikor később rákérdeztem, azt mondta, hogy az a foggyökerem, mert feljebb csúszott a fogíny.
De ez korábban nem ilyen volt. Ha a kezelés előtt csináltam volna felvételeket, akkor láthatná, de ki gondol ilyesmire? Hisz az ember alapból bízik az orvosában, és nem úgy készül, hogy majd bizonyítani kell az addigi állapotot.
tegnap 16:40
12/32 A kérdező kommentje:
A repedés már korábban is megvolt.
tegnap 19:13
13/32 A kérdező kommentje:
Most nem az a hajszálrepedés a lényeg, hanem a zománc, de hiába tettem fel képet, a korábbi válaszolók most hallgatnak.
tegnap 19:17
14/32 anonim 

válasza:

Akkor ez korábban is így nézhetett ki. Az a repedés ahogy elnézem abból a sérülésből indul. Csak rápakolódott a fogkő.
15/32 anonim 

válasza:

Ha nyugtalanít és úgy érzed valami nem ok keress fel egy fogászati szakembert. Kérd ki a tanácsát.
17/32 A kérdező kommentje:
Rosszul látod, a tövében már nincs repedés - tényleg elnézted. A vak is látja, hogy mi a helyzet.
tegnap 19:34
18/32 A kérdező kommentje:
Egyébként már szinte sehol sincs olyan orvos, ahol nincs konzultációs díj.
tegnap 19:36
19/32 A kérdező kommentje:
Ezt is fogászati szakember csinálta, nem asszisztens vagy dentálhigiénikus. Az volt a kérdésem, hogy mit lehet ezzel kezdeni, de úgy látszik, senki nem tud rá válaszolni. Majd 10-20 e Ft-ért valaki elárulja.
tegnap 19:39
20/32 A kérdező kommentje:
Senki nem hitte el, hogy lepattant a zománc, pedig látszik, hogy a koronai rész sérült, és nem a gyökér látszik ki, de ezt már senki nem látja be, aki itt válaszolgatott.
tegnap 19:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!