Fáj a fogfúrás? Iszonyatosan félek.
^__^, h nem fáj a fog érzéstelenítő nélkül fúrás közben??? az vagy nagyon nem volt lyukas vagy soha nem lesz szükség a gyökérkezelésükre, mert nincs bennük semmi ideg...
a szuri csak pár kellemetlen perc, ha nem görcsölsz nem érzed csak a rossz izét az érzéstelenítőnek, vagy azt se mindig, szóval az tényleg nem fáj csak lazán kell tartanod a szád...
aztán meg ha begyulladt, akkor a vége felé kicsit fájhat, illetve mikor elmúlik a zsibbadás (kb 3 órával később) akkor fog 2 napig fájni, de nem annyira mint most érzed, és ezt valszeg a doki is mondja; illetve lehet azt mondja, h nem szabad h fájjon, ha nem fáj annyira mint most fáj, én azt mondom várj 2 napot és ha nem múlik csak akkor menj vissza, megbolygatják szegény idegeid, kell nekik a pihi... de ha meg elrontott vmit az orvos, akkor sztem az nagyon fájhat, nekem még olyan sose volt... szóval 2 nappal tömés után, de ha nem volt annyira szuvas/mély a lyuk akkor már mikor kiment belőle a zsibbadás akkor se fájt
Azért nem fájt szuri nélkül, mert kicsi volt a lyuk. Több embert is ismerek, akinek nem fájt, de azért lyukas volt, látszott rajta.
Ha nem mély a lyuk, nem érint idegeket, és akkor nincs mi fájjon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!