Harapásra való érzékenységnél a gyökérkezelés mennyire gyakori kezelés?
Figyelt kérdés
Néhány hete vettem észre, hogyha keményebbre harapok rá akkor érzékenyebb a fogam, ezért inkább próbálok csak a mások oldalon rágni vagy csak a puhábbra harapok rá azon az oldalon ahol van a problémás fog.
Időpontom már van fogorvoshoz, de még mindig 1 hét van vissza, illetve csináltattam inkább egy panoráma felvételt is mert az orvosomnak nincsen rtg gépe, ránéztem, de nekem az kínai.
Korábban egyszer volt szükséges nálam gyökérkezelés, de akkor már csak önmagában is volt, hogy fájt a fogam vagy fájt/zsibbadt az ajkam/arcom/fülem, most szerencsére önmagában ilyen fájdalmak nincsenek.
tegnap 08:11
1/1 anonim válasza:
Bízd a dokira. Egyáltalán nem biztos hogy gyökérkezelni kell. Simán lehet érzékeny a fogad csak szuvasodás, vagy akár egy régebbi, rossz aláromlott tömés miatt is. A fogorvosod megnézi és szépen rendbehozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!