Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miskolci Megyei Szájsebészetrő...

Miskolci Megyei Szájsebészetről valaki véleményt írni? Hátsó őrlőfoggal mennék fogorvos utalt el oda február elsején kértem időpontot 21 re kaptam jó az ellátás?

Figyelt kérdés
Gyulladt volt a fogam február elsején fogyot el az antibiotikum amit körzetis orvos írt kértem időpontot a sebészetre csak 21 re adtak hétvégén újjra fájdogálni kezdett duzzadt az íny is be mentem fogászati ügyeletre ottsem húzták ki megnyitta a fogat át mosta ennyi hamár úgyis van időpont a sebészetre nem húzza ki pedig kértem ..körzetis fogorvos sem rendel itt szabin van majd marciusban vmikor marciusban lessz helyettesito orvos ugyanugy fájdogál duzzadt újjra antibiotikumotsem mertek írni mert nem rég szedtem hamarébbi időpont sincs csak 21 re fogadnak nem tudom addig milyen állapotban leszek még tudomhogy nem az orvosok hibája hogy így vagyok de volt arc duzzanatom is le vitte az antibiotikum de mire 21 napra kapsz idopontot annak a hatása is kimegy magánszájsebészre pénzem sincs itt hétköznap ügyelet sincs csak hétvégeken ha sürgősségi ellátásra gyorsan van szükség nem tudom Miskolcon vane fogászati ügyelet hétköznap? Pld ha láz lenne jobban duzzadna stb ?nem tudom aki tud információt adni Miskolci köszi előre is!
febr. 17. 11:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Akkor egész szerencsés vagy. Mások fél évet várnak szájszebészetre. :D
febr. 17. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!