Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szürkés színű hólyag a szájban...

Szürkés színű hólyag a szájban mitől lehet?

Figyelt kérdés

Kb.1 hete vettem észre,hogy fáj belül az alsó ajkam a szám szélétől 1 cm-re.Volt már ilyen,gondoltam kiharaptam álmomban,vagy az étel felsértette.Néhány nap alatt be is gyógyult.Utána vettem észre,hogy visszamaradt egy dudor a számom.

Akkora mint egy gombostű feje,és fehér a színe.Ha kifordítom az ajkamat,hogy jobban lássam akkor szürkés színe lesz.Kemény,mintha valami kő lenne.Nem fáj,nincs semmi bajom,nincs nyirokcsomóm begyulladva stb.Csak idegesít hogy mi lehet ez.

Ma voltam fogorvosnál,nem nagyon tudott rá mit mondani,csak annyit hogy szerinte nem vészes,lehet fel fog szívódni.

Nos nem nyugtatott meg,kértem beutalót a szájsebészetre.

Persze időpontot csak december 19-re kaptam,Addig meg idegesekedhetek,hogy mi lehet ez.

Sajnos a magánrendelést szeretném mellőzni,mert drága,és úgy tudom itt Székesfehérváron ott is hosszú a várólista.

Tudna valaki tanácsot adni?

Köszönöm.

ma 16:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!