Fogfájásra kinek mi vált be tűzoltásként?
Begyulladt a fogam, nagyon. Egész nap szenvedtem, lázas vagyok, harapni nem tudok, mert nyilal, erős fájdalom, ha nem ér hozzá semmi akkor lüktet, főleg ha lefekszek. Pont a legvége az érzékeny, kocogtatásra nem vészes, de nagyon rossz.
Nem lyukas, legalábbis kívülről nem látszik semmi.
Csütörtökön tudok leghamarabb fogorvoshoz jutni, de már úgy érzem leszakad az arcom. Dolgoznom is kell, legalább holnap.
Cataflam semmit nem ért, Xilox nem hat.
Mikor mi. Volt, hogy bogyóval (ibuprofen tartalmú) tudtam enyhíteni, de legutóbb pl. semmi sem hatott, csak nem túl hideg csapvízzel hűtöttem.
Amíg a számban volt, nem fájt, ahogy melegedett, úgy kezdett fájni, kb. 5 percenkénnt kellett cserélni. Kipróbáltam, hogy egyszer nem cseréltem, 10 perc után szédelegve, öklendezve másztam a mosdóba újabb adagért.
Reggel elmúlt egyik pillanatról a másikra, mire odaértem az orvoshoz.
Fájós foggal három nap nagyon sok!
Ugorj be az első rendelőbe, és kérj rá valamit, mert gyulladtan csütörtökön sem tudnak vele semmit kezdeni.
Biztos, hogy nem várnék csütörtökig ....
Flector por nekem szájsebészeti műtét után nagyon jó volt
Nincs ügyelet nálunk.
Csütörtököt tudtam kiharcolni csak.
Háziorvosi ügyelet nem adott antibiotikumot sajnos.
Reggel tudok felíratni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!