Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogfájásra kinek mi vált be...

Fogfájásra kinek mi vált be tűzoltásként?

Figyelt kérdés

Begyulladt a fogam, nagyon. Egész nap szenvedtem, lázas vagyok, harapni nem tudok, mert nyilal, erős fájdalom, ha nem ér hozzá semmi akkor lüktet, főleg ha lefekszek. Pont a legvége az érzékeny, kocogtatásra nem vészes, de nagyon rossz.

Nem lyukas, legalábbis kívülről nem látszik semmi.

Csütörtökön tudok leghamarabb fogorvoshoz jutni, de már úgy érzem leszakad az arcom. Dolgoznom is kell, legalább holnap.

Cataflam semmit nem ért, Xilox nem hat.

jan. 28. 16:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Mikor mi. Volt, hogy bogyóval (ibuprofen tartalmú) tudtam enyhíteni, de legutóbb pl. semmi sem hatott, csak nem túl hideg csapvízzel hűtöttem.

Amíg a számban volt, nem fájt, ahogy melegedett, úgy kezdett fájni, kb. 5 percenkénnt kellett cserélni. Kipróbáltam, hogy egyszer nem cseréltem, 10 perc után szédelegve, öklendezve másztam a mosdóba újabb adagért.

Reggel elmúlt egyik pillanatról a másikra, mire odaértem az orvoshoz.

jan. 28. 16:12
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Fájós foggal három nap nagyon sok!

Ugorj be az első rendelőbe, és kérj rá valamit, mert gyulladtan csütörtökön sem tudnak vele semmit kezdeni.

jan. 28. 16:14
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem várnék csütörtökig ....

Flector por nekem szájsebészeti műtét után nagyon jó volt

jan. 28. 16:14
 4/21 anonim ***** válasza:
61%
Szegfűszeg, fokhagyma... rágcsáld, fertőtlenítenek. Hideg borogatás? Hívd fel a dokit, ha megoldható.
jan. 28. 16:16
 5/21 anonim ***** válasza:
33%
Elvileg lehet már bizonyos feltételek mellett és a patikus jóváhagyásával 3 napra elég antibiotikumot kérni vény nélkül, de ennek is megvannak a követelményei, de egyszerűbb feliratni ott ahol időpontod van
jan. 28. 16:26
 6/21 anonim ***** válasza:
Flector port irattam fel, de az sem használt sokáig.
jan. 28. 16:29
 7/21 anonim ***** válasza:
Ügyeletre kell menni. Ha fogászatit nem találsz, akkor háziorvosi is jó vagy bármilyen orvosi, aki ír fel gyógyszert.
jan. 28. 16:34
 8/21 anonim ***** válasza:
Akár a háziorvos is írhat fel valamit, telefonálj oda.
jan. 28. 16:35
 9/21 anonim ***** válasza:
Fogászati ügyeletre menj el, kötelesek ellátni. Egy fogfajast kb semmi nem vesz ki. Valószínűleg lyukas, csak nem látod. Meg kell nyitni és ki kell tisztítani. Felüdülés lesz.
jan. 28. 17:03
 10/21 A kérdező kommentje:

Nincs ügyelet nálunk.

Csütörtököt tudtam kiharcolni csak.

Háziorvosi ügyelet nem adott antibiotikumot sajnos.

Reggel tudok felíratni.

jan. 28. 17:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!