Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogtömés ára tartalmazza a...

A fogtömés ára tartalmazza a röntgent is (magánrendelőben), vagy azért még pluszban kell fizetni?

Figyelt kérdés
a két tételként van feltüntetve az árlistán de nemtudom nem e azért hogy van akinek csak röntgen kell. Egyáltalán mindig csinálnak röntgent tömés előtt?

jan. 20. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
A rendelő ügyfélszolgálata mit mondott?
jan. 20. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Külön számolják
jan. 20. 16:25
 3/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Tuti külön van. Nekem egyszer csak azért nem kellett kifizetni, mert a doki művelet közben valamit meg akart nézni, szóval van ilyen is, de magánban mindent ki kell fizetni.
jan. 20. 16:43
 4/8 A kérdező kommentje:
hát ez szomorú
jan. 20. 17:07
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem egy eget rengető összeg a röntgen. Ha tömésre vagy pénzed ez a pár ezer már nem számít.
jan. 20. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbb helyen külön számolják. Ha az árlistában is külön van, akkor valószínű, hogy így is van.

"nem e azért hogy van akinek csak röntgen kell"

Van ilyen is. Például ismertem egy helyet, ahol volt konzultációs díj. Ez arra vonatkozott, hogy ha kérsz időpontot, de csak megbeszéled a teendőket, nem kérsz kezelést, akkor ne az legyen, az foglaltad az időpontot és fizetés nélkül távozol. De ha volt beavatkozás (meg előtt nyilván konzultáció is), akkor nem számolták fel a konzultációt.

De röntgennél nem hiszem, hogy ez lenne a helyzet.

jan. 21. 09:18
 7/8 A kérdező kommentje:
rossz tapasztalatok miatt választottam a magán szektort az állami helyett, nem pedig azért mert úgyis van pénzem rá. Tudom magamra vessek amiért nem az sztk ba megyek de attól még bosszanthat ha 25-28-30 ezret kicsengetek egy tömésre akkor még felszámolnak 15 ezret egy röntgenért. köszönöm a válaszokat
jan. 22. 17:36
 8/8 anonim válasza:

Akihez én járok folyamatosan, akár fogkő leszedésre,alkalom adtán tömésre, ott bele van úgymond építve az ára a röntgennek is.

Itt is fel van külön tüntetve az ára, mert ha nem kérsz semmi más kezelést,csak röntgen,akkor azt ki kell fizetni.

jan. 30. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!