Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van még olyan fogorvos, aki...

Van még olyan fogorvos, aki vállal amalgámos fogtömést?

Figyelt kérdés
nov. 7. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
nem mert egyrészt be van tiltva másrészt meg nincs alapanyag
nov. 7. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:
35%

1. Milyen alapanyag nincs???

Kérdezö. Miért ragaszkodsz amalgámos töméshez? Sokkal jobbak vannak.

nov. 7. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Nincs betiltva (várandóság és gyerekek esetén nem opció csak), és lehet anyagot is találni hozzá. De való igaz, hogy elavult eljárás, főleg az idősebb, makacs fogorvosok alkalmazzák manapság. Én is azt gondolom, hogy inkább esztétikus fehér tömésben érdemes gondolkozni. Én fogászaton dolgozom, nem ismerek olyat, aki az amalgámot preferálná.
nov. 8. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Köztudott,h az amalgám tömés sokkal tartósabb-nekem kb 25 éve az van,makk egészséges vagyok,és csak azt a tömésemet kellett cserélni,ami nem amalgám.Több helyen olvastam,h több kilo higanynak kéne a számban lenni ahhoz,h káros legyen!Lehet,h esztétikusabb a másik,de hátul úgyse látszik annyira.Azért találták ki a kevésbé tartósat,h legyen mindig munkája a fogorvosoknak!:/
nov. 18. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!