Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Aggódok,mit tegyek?

Aggódok,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nincsenek a legjobb allapotban a fogaim pedig apolom oket,faj a ragofogam,ha eszek. Emiatt december vegen voltam fogaszaton. Az egyik fogam elol,oldalt ki van lyukadva. Mondta a fogorvos,hogy gyokerkezelni kellesz,vagy esetleg kihuzni. Csinalt egy ideiglenes tomest,aztan egy jo ideig az unnepek miatt nem voltak elerhetoek. Emiatt januarban tudtam menni hozzajuk. Mondtak,hogy tobb lyukas fogaim vannak,repedezettek is. Az egyik fogamat betomtek. Viszont azt a fogamat,amire ideiglenes tömést tettek,meg abba nem kezdtek bele.

Mikor visszamentem,egy masik fogorvos volt. O csak kicserelte az ideiglenes tomest,nem gyokerkezelte,pedig ketszer alairtam a gyokerkezelessel kapcsolatos kitoltendo lapot. Aztan azon a napon mara adtak egy idopontot gyokerkezelesre,ma megjelentem,erre kozli velem a fogorvos,hogy o igazabol nem lat vele komoly problemat,emiatt nem nagyon kell gyokerkezelni vagy kihuzni,aztan csak annyit csinalt,hogy beljebb furta a tomesem.

Aggodok a fogaimert,valamint kisse felek,mivel sose voltam fogtomesen,gyokerkezelesen. Ezt emlitettem nekik,de hiaba,az egyik noi fogorvos bunko velem meg rosszindulatu,nem veszik komolyan a problemamat. Meg se csinaltak a gyokerkezelest,nem csinalr semmit a fogammal,hogy jobb legyen csak az egyiket betomtek,a masikra meg ideiglenes tomest tettek. Latom az arcan,hogy azt gondolja magaba,hogy minek jottem ide.

Aggodok es tehetetlenul erzem magam, fiatal 21 eves ferfi vagyok,de sok lyukas fogam van,amikrol nem tudtam. Faj a fogam,mikor eszek,mar reg megkellett volna csinalniuk a fogamat. Miert ilyenek velem es miert nem segitenek rajtam? Az egyik fogorvos azt hitte,hogy csak az igazolasert jottem ide.

Nagyon tehetetlenul erzem magam es aggodok,nem akarom elvesziteni a fogaimat.

tegnapelőtt 22:19
 1/3 A kérdező kommentje:

Trollkodo,rosszindukatu kommentelok hagyjanak most,tanacstalan vagyok es tehetetlen.

Mivel sose voltam tomesen, gyokerkezelesen,ezert reszletesebben kerdezgettem a fogorvost,ami miatt folyton bunko meg rosszindulatu megjegyzeseket tesz. Hogy mit faggatom ilyen felesleges kerdesekkel,ez nem egy nagy dolog. Voltam amikor bunkon ram szólt,hogy siessek mar mikor levettem a pulóveremet.

tegnapelőtt 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudnál mindig a normális orvoshoz menni?

Vigyázz, nekem egyszer rátömtek egy olyan fogra, amit valójában gyökérkezelni kellett volna, meg is lett az eredménye.

tegnapelőtt 23:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Hasznalj fogselymet.

A gyokerkezdlest ne eroltesd.

tegnap 00:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!