Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Élhetek garanciával?

Élhetek garanciával?

Figyelt kérdés

10 éves fiamat elvittem múlt héten egy magán fogászati rendelőbe fogtömésre. Sajnos csontfogról van szó, picike szuvasodás volt rajta. Aznap este vettem észre hogy, hogy maradt még egy picike szuvas rész azon a fogán (fotón is látható).

A fogászatról azt kell tudni hogy 14 év alatt nem vállalnak gyereket, a rendelőben személyesen beszéltem egy fogorvossal, aki elvállalta a gyerekemet. Így mivel csak központi telefonszáma van a magán fogászatnak, nem tudok neki új időpontot kérni,egyáltalán garanciálisan foglalkoznak-e a gyerekem fogával?

jan. 20. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy szuvas, lehet csak elszíneződés.

Garancia általában arra vonatkozik, amit megcsinálnak, nem arra amit nem, tehát ha kiesik pl. ha x. időn belül a tömés.

jan. 20. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
A normálisabb fogorvosok garanciában kijavítják mivel már egyszer kifizetted.
jan. 20. 12:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a baj hogy szürkés az elszíneződés a fogán, szerencsére nem elölről hanem hátulról olyan (metszőfogról van szó...)
jan. 20. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet fogkő?
jan. 20. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!