Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hd Sentinel azt írja a rövid...

Hd Sentinel azt írja a rövid ön-tesztnél, hogy "sikertelen az olvasó egység hibája miatt", ekkor élhetek a garanciával?

Figyelt kérdés
1 hónapos Dell Inspiron 15R 5520 típusú laptomom van, egy teljesen üres, frissen telepített windows 8 az elején még kb 10 sec alatt bootolt, tegnap újra raktam, mostmár 30 körül ami szerintem elég sok. lefutattam a HD sentinelt, és a fenti hibaüzenetet dobta, és van egy rossz szektor is. A gép sokszor lassul be, és elég idegesítő, hogy egy szinte vadiúj gép ilyeneket produkál. Ha felhívom a Dellt garancia miatt akkor ki fognak röhögni (Mert azért végülis 99%-os a lemez kondíciója)?

2013. jan. 31. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Megpróbálni meg lehet, veszteni nem vesztesz vele. Bár azért tegyük hozzá, hogy Magyarországon vagyunk, úgyhogy nem csodálkoznék, ha valami mondva csinált okkal elhajtana később a szerviz (pl. a mágikus "nem rendeltetésszerű használat").

Mondjuk ha előtte már odab@sztad a gépet, akkor ne csodálkozz..;)

2013. jan. 31. 18:36
 2/3 A kérdező kommentje:
"Odab@sztam?" Úgy érted leesett v ilyesmi? Nem, semmi hasonló nem volt, teljesen magától lett ilyen.
2013. jan. 31. 18:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Bevittem Szervízbe 5 napon belül kicserélték egy Western Digitalra. <3 Dell
2013. febr. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!