Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 4 napja semmit nem ettem mit...

Krisztián5 kérdése:

4 napja semmit nem ettem mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hétfőn ki húzták a fogamat de egy kis baleset miatt kedden össze kellet várni de már hetfo óta semmit nem ettem ma csütörtökvan azóta be dagadt az arcom fáj az alkapcsom és nem is igazán merrek enni de szedek tegnap óta antibiotikumot mit csinálhatnek??

#fogorvos #foghúzás #Kaja nélkül #Nem ettem semmit
jan. 9. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a fogorvost
jan. 9. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Joghurt, puding ha nagyon rossz, de konzultálj az orvossal
jan. 9. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor ott valami szarul van meg csinálva, menj vissza és röntgenezzék meg .
jan. 9. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed valami nem stimmel vagy nagy fájdalmad van, akkor vissza kell menni, ír fel fájdalomcsillapítót, stb.,egyél levest, ne szégyelld.
jan. 9. 14:10
 5/6 Szonja66 ***** válasza:
100%
Levest egyél, krumplipürét, banánt összetörve, reszelt almát, kompótot. Naponta 2-3 -szor öblögess chlorhexidin oldattal, az csökkenti a gyulladást. Evés után öblögess kamillateával.
jan. 9. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Titancsapot ultettettem be karacsonykor,ossze is varrtak,3 ora mulva ettem. Se antibiotikumkt se fajdalomcsillspitot nem ettem egysltalan es nem is fajt. Nem is jegeltem.

Foghuzas utan a tejtermeket szoktak tiltani 8 napig.

jan. 9. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!