Dalacin hány nap míg hat a fogfájásra?
Figyelt kérdés
Ma írta fel a fogorvos, be van kicsit dagadva is az arcom, de azt mondta előbb szedjem be a Dalacint és hétfőn tud vele csak mit kezdeni annyira gyulladt. Cataflamot írt még mellé.#Dalacin, fogfájás,
tegnap 17:26
1/12 anonim válasza:
A második nap után nekem már jobb volt.
2/12 anonim válasza:
Ezt végig kell szedni akkor is ha nem fáj.Gyulladt fog kezelése fájdalmas.
3/12 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt kétszer is.
Első alkalommal hatott, akkor 2. nap után elmúlt a fájdalom.
Második alkalommal hiába szedtem végig, alig hatott valamit, úgyhogy végül ott idegölőzni kellett.
4/12 A kérdező kommentje:
Még mintha az állkapcsom is fájna, szájzáram is van. Alsó 7-es fog.
tegnap 18:27
5/12 anonim válasza:
Jobb lesz, nagyon erős.
Mozgasd, tornáztasd finoman,mert tényleg úgymaradsz.
6/12 A kérdező kommentje:
De kívülről nem látszik semmi rajta, nem lyukas, viszont mikor kocogtatta fájt meg ha ráharapok is fáj, röntgenen se látott semmit az orvos, szóval nem is értem, ez még plusszban idegesít.
tegnap 18:30
7/12 anonim válasza:
Nekem 2-3 nap múlva lett jobb. Szedtem mellé Cataflamot is.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen. De nem tudom hogy kell ide feltölteni. De nincs sehol fekete rész se a fogban, se a gyökérnél.
ma 06:10
10/12 anonim válasza:
Beírod a gugliba, hogy kepfeltoles, feltoltod egyvszamodra szimpatikus honlapra, kapsz egy linket a képhez, amit meg be tudsz ide másolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!