Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogszabályzás nem ér semmit?...

A fogszabályzás nem ér semmit?Kép lent.

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja hogy nem éri meg, szenvedés az egész , csomóan borzasztó negatív tapasztalatokkal vannak tele. Azt mondják semmit nem ér, visszaáll minden a régi helyére, stb. Mindenkitől csak a rosszat hallom aki benne volt és mindenki panaszkodik. Elmesélnétek a ti utatok a fogszabályzásban? Tippek javaslatok, mindent meghallgatok. A linken elküldöm az én fogaim , rossz a harapásom de esztétikán kívül semmi problémám nincs vele. Mennyire rögös ez az út és mennyire járható? Szeretnék szép fogakat de ha tényleg egy lehetetlen kibirhatatlan dolog az egész, ami ráadásul végeredményben nem ér semmit akkor nem bajlódok vele.

[link]

tegnap 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kuszán állnak valakinek a fogai, akkor tudnak javítani a helyzeten és érdemes is megpróbálni. Kisebb, inkább esztétikai problémánál szerintem nem éri meg belevágni.
tegnap 20:58
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen a mosolyom jelenleg

tegnap 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem szép a mosolyod, ha a helyedben lennék, én nem szenvednék a fogszabályozóval.
tegnap 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
A fogorvos szerint is csak esztétikai a probléma? Mert hosszú távon kophat emiatt az állkapocs, a fog. Ha jól értem rágási vagy tisztítási nehézség nem áll fenn, az már rövid távon is észrevehető lenne.
tegnap 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!