Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van ma esély fogorvost találni...

Van ma esély fogorvost találni foggyökér húzásra?

Figyelt kérdés

Gyökérkezelt hatos fog letörött ínyig az egész, nagyon fáj. 2 évig fogszabályzó volt rajta, ami fedte teljesen, alapból tömött volt. A fogorvosom nem szólt róla, fájt, elmentem egy másikhoz és ő gyökérkezelte, mert egy hatalmas lyuk volt rajta

Vidéken vagyok, körzetis elutazott már, 30 km-re városban már nem dogoznak

dec. 23. 13:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9! Így is sokszor fogom a fejem, mikor valaki baromságot ír, csak az ég tudja milyen indíttatásból, de el nem tudok képzelni nagyobb égést, mikor a hülyeség mellé még ilyen fene arrogáns stílus is társul. Nem, az ország jelentős részében nincs elérhető ügyelet. 24 órás? Te melyik országban élsz? Igen, lehet van 1-2 olyan magánrendelő, ahol a remegő kezű kezdőt berakják ünnepek alatt éjszakai ügyeletbe, mert gondolom azért annyira csak nem vagy hülye, hogy azt hidd, hogy a sok év szakmai tapasztalattal rendelkező, privát rendelőben milliókat összeharácsoló szakorvos majd örömmel áll vigyázzba karácsony éjszaka, hogy a diós bejglibe beletört fogakat ráncigálja ki a fejekből. Na hogy ezt tisztáztuk: még a legtöbb megyeszékhelyen is maximum napközbeni, általában délelőttös ügyelet van, ha van egyáltalán. Ezt mint fogorvos írom, mielőtt vitára nyitod a fene magabiztos szádat. Hozzánk pl a legközelebbi tb-s ügyelet Bp, innen olyan 80 km. Egy privàt ügyelet van, szombatonként délután 2-ig, jó pénzért (mindennel együtt pl egy foghúzás olyan 50 ezer forint körül jön ki).

Pécsett pl, ahol végeztem és ami eléggé megyeszékhely sincs 0-24ig fogászati ügyelet, éjszaka pl fejnyak sebészeti van, ami hát kicsit túl mutat a “letört a fogamnál”, például Szilveszter éjszaka a hülyegyerek, aki petárdával sikeresen lerobbantotta a fél arcát köt ki ott, fogászati ellátás nincs, verheted a földhöz a s3gged, ha kapsz egy receptet.

Egészen elképesztő, hogy mennyi rosszindulatú ember van, aki így szórakozik más egészségével, hogy a kis világában elferdített fél információkat olyan qrva magabiztosan ad vissza, mintha minimum egy szaktekintély lenne. Akkor sincs, ha a földhöz vágod magad és pörögsz a hátadon, mint a büdös bogár. Ha valahol van elérhető ügyelet, az bőven napközben, nem éjszaka. Komolyan, azt csodálkoztam körzetes orvosként, hogy bejönnek rendelési időn kívül, most már értem, hogy a hasonló jóakarók küldték szerencsétleneket és vártak ott fél napokat, amikor én nyilván nem voltam ott, mert nem volt rendelési

Idő.

dec. 24. 08:42
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es, hogyha nagyon szarul vagyok, akkor fogom magam és elmegyek 40-80 km-t, de nem állítok olyat ocsmány stílusban megírva, mellesleg, hogy "nem seholsincs" ügyelet te k.va, mint a kedves privátozó, mikor ez hazugság.

VAN ügyelet, csak utazni kell érte.

dec. 25. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!