Gyökérkezelt fog. Túlreagálom?
Figyelt kérdés
Kiesett a gyökérkezelt fogamból a tömés. Sokáig szabadon volt. Vissza lett tömve, de tisztítás nélkül. Nem fáj,de sokszor eszembe jut, nem került e be valami és előbb utóbb fájni fog. Sajnos a fogorvosom nem dolgozott,más tömte be. Én reagálom túl? Köszönöm szépendec. 12. 21:49
1/4 anonim válasza:
Mennyi az a sokáig? Attól még, hogy nem a te fogorvosod, hanem egy másik gyakorizóé, dolgozhat jól.
2/4 anonim válasza:
Ez érdekes. Nekem az ideiglenes töméses fogam sem volt hajlandó betömni másik fogorvos anélkül, hogy előtte kitisztította volna. Azt mondta, hogy mivel nem tudja, mit, hogy csinált a másik doki, ezért nem szeretne rátömni csak úgy. Készült röntgen, tisztitás és csak utána került bele a végleges tömés.
3/4 anonim válasza:
Hát nyilván ki kellett volna tisztítani.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nagy hasi műtét miatt hónapokig nem tudtam fogorvoshoz menni. A fogorvosom azóta megröngenezte. Nem látott gondot. Egy pár napja a fogam felett piros lett az ínyem. Azt mondta hogy mossam erősen és öblögessek. Nem fáj,de érzékeny. Köszönöm szépen 🤗
dec. 13. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!