Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvosokat csak a pénz...

A fogorvosokat csak a pénz érdekli?

Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy a többségük sintér, hóhér, a páciens az ellenségük, a pénz az istenük. Ha tb-sként mész oda, fintorognak, lecsesznek, tessék-lássék csinálnak valamit, de ha maszekba mész ugyanoda, a valagad is kinyalja (persze ettől még kókánymelót fog végez)

#orvos #pénz #fogorvos #botcsinálta
ma 20:17
 1/6 A kérdező kommentje:
*végezni
ma 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez fogorvos függő. Én eddig hála Istennek csak nagyon jó fogorvosokat fogtam ki, a mostani is nagyon jó fej. Szerintem ez minden orvosi szakterületen egyén függő. Pl műtős orvosból is van nagyon jó (a keresztanyám műtősnővér, és ő is egy fantasztikus orvossal dolgozik) meg szörnyű moslék ember is. Nem kell szerintem általánosítani, de sok embert ebben a szakmában sajnos csak a pénz hajt
ma 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez nem csak a fogorvosokra igaz, hanem a többi orvosra is, sőt tovább megyek: kb. majdnem minden szakmában ez van, amit a többség nem szerelemből meg hobbiból űz. Ugyanúgy sz..rik a fejedre az ács, a kőműves, a gázos, a pincér, a hivatali dolgozó, az eladó, stb.
ma 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
mert te ingyen is kinyalod mindenki seggét?
ma 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
26%
Ha te jobban tudod csinálni, akkor miért nem végzed el a fogorvosi kart? 5 éves pusztán, meg 3 év szakvizsga, de végül is az nem kötelező, tele leszel ugyebàr lóvéval és ehhez elég csak odataknyolni valamit annak a sok hibátlan embernek, akiknek genetikailag rosszak a fogai, a 3 kiló fogkövet is a manók tették oda, véletlenül sem a hanyag fogmosás eredménye. Komolyan nem is értem, hogy miért van fogorvos hiány, amikor bárki jobban tudja, hogy egy munka milyen minőségű, meg hát ugye ezek a fogorvosok napi pár óra munkával is milliomosok, tudja is ezt mindenki.
ma 21:01
 6/6 anonim válasza:
0%
Értem én, hogy mindenkin segíteni kell, de még ha ugyanolyan büdös, dohányos, elhanyagolt, szétrohadt szájban is kell dolgozni, visszatartva a hányingert is akár, nem jobb (vagy inkább kevésbé rossz) ezt több pénzért tenni?
ma 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!