A fogorvosom lehúz?
Figyelt kérdés
Korábban betömte a fogam, viszont begyulladt, így gyökérkezelni kellett. Most megint így jártam egy másik fogamnál, betömte és ez is begyulladt. Tehát kifizettem a két tömést feleslegesen, és most fizethetem ki a gyökérkezelést is. A fogorvosomnak nem kellett volna látnia, hogy alapból gyökérkezelni kell a fogam? Ilyenkor nem kapok valami térítést? Miért kell kifizetnem a tömést, ha rosszul csinálta meg?2023. szept. 12. 10:15
1/4 anonim válasza:
Ha a tomes melyebb es irritalja az ideget, be is gyulladhat. Felteteles mod. Csak ugy sporolasbol nem gyokerkezelnek egy hatha megis fogat.
2/4 anonim válasza:
Ja, es nekem harom ilyen esetben ketto vegzodott gyokerkezelessel, a harmadik fajt, gyanus volt, es par honap utan megnyugodott, 14 eve rendben van. Ezzel szemben a gyokerkezelt fogam 17 evvel kesobb szetroppant, es a csaposfog nem a legjobb erzes, idovel implantatum lesz.
A fogorvos nem sarki zoldseges.
3/4 anonim válasza:
Vannak határesetek. Ilyenkor nem minden fogorvos szereti egyből "megölni" (kiidegelni, gyökérkezelni) a fogat, ha tényleg nem muszáj.
Amúgy a gyökérkezelés utáni fedőtömést is ki kellett fizetned? Mert ha arra a fogra egy tömést és egy gyökérkezelést fizettél, akkor ugyanott tartasz, mint ha egyből gyökérkezelte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!