Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvosom elkért tőlem...

A fogorvosom elkért tőlem 8000 FT, ezt egy kicsit sokkalom. nem lehetséges-e hogy zsebre tette? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés

2016. jan. 7. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen ellátásban részesültél?
2016. jan. 7. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen orvoshoz mentél (Tb alapon vagy magánhoz) és mit csinált.

Ha Tb alapon mentél, de olyat csinált, amit nem finanszíroz a Tb, akkor nem sok, ha meg magánhoz mész, akkor meg megint csak nem sok.

2016. jan. 7. 18:52
 3/8 HSz76 válasza:
És számlát kaptál róla? Ha nem akkor zsebre tette.
2016. jan. 8. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:

8e?

olcso helyre jarsz.

2016. jan. 8. 10:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Tb-és és egy fogat tömött be. számlát nem kaptam.
2016. jan. 8. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha Tb alapon a körzeti fogorvoshoz mész, akkor a fogtömés ingyenes. Bár attól is függ, hogy milyen tömőanyagot használ. De a sima mezei fogtömés a körzeti fogorvosnál ingyenes.

Az megint más, ha nem a körzeti fogorvosod tömte be a fogad, mert akkor fizetned kell és orvosa válogatja, hogy mennyit kér el érte.

2016. jan. 8. 18:34
 7/8 A kérdező kommentje:
a körzeti fogorvosom és a fényre kötöset kértem.
2016. jan. 9. 12:35
 8/8 Bordás Béla válasza:

Egy fogtömésért szerintem nem sok a 8000.- Ft. (Ahová én járok ott 6 ezertől 16 ezerbe kerül - típustól függően.)

Már csak azt nem értem, hogy miért nem ott, a dokitól kérdezted meg, hogy miért ennyit kell fizetned?

Tudod? A pénztártól való távozás után reklamációt .......

2016. jan. 13. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!