A fogorvosom elkért tőlem 8000 FT, ezt egy kicsit sokkalom. nem lehetséges-e hogy zsebre tette? Mit lehet tenni ellene?
Attól függ milyen orvoshoz mentél (Tb alapon vagy magánhoz) és mit csinált.
Ha Tb alapon mentél, de olyat csinált, amit nem finanszíroz a Tb, akkor nem sok, ha meg magánhoz mész, akkor meg megint csak nem sok.
Ha Tb alapon a körzeti fogorvoshoz mész, akkor a fogtömés ingyenes. Bár attól is függ, hogy milyen tömőanyagot használ. De a sima mezei fogtömés a körzeti fogorvosnál ingyenes.
Az megint más, ha nem a körzeti fogorvosod tömte be a fogad, mert akkor fizetned kell és orvosa válogatja, hogy mennyit kér el érte.
Egy fogtömésért szerintem nem sok a 8000.- Ft. (Ahová én járok ott 6 ezertől 16 ezerbe kerül - típustól függően.)
Már csak azt nem értem, hogy miért nem ott, a dokitól kérdezted meg, hogy miért ennyit kell fizetned?
Tudod? A pénztártól való távozás után reklamációt .......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!