Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van egy fogam, amit majdnem...

Van egy fogam, amit majdnem 100%, hogy ki kell húzni, de nagyon mély depresszióban vagyok, hogyan éljem így túl a húzást?

Figyelt kérdés

Van egy fogam, lassan 10 éve tömték, 2-3 éve gyökérkezelték, most megint belobbant, nyomásra fájnak alatta a szövetek, dagadt az ínyem mellette, húzódik, ha ott mosom az arcomat, fáj.

Péntekre kaptam időpontot fogorvoshoz, viszont jelenleg olyan depresszióban vagyok (nem a fogam miatt, de az se derít jobb kedvre), hogy emberekre ránézni sem bírok, hisztirohamot kapok ha hozzám nyúlnak , folyamatos hányinger kerülget.

Ilyen állapotban hogyan vészelem át a húzást ?

ma 13:59
 1/7 A kérdező kommentje:
Az se segít a megszabadulásban, hogy a fogam nem fáj, mivel ki van idegelve. Csak az íny húzódásán és a puklin érzem, hogy baj van.
ma 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tom, valami gyógyszered csak van. Hívd fel a dokidat, aztán beszéld meg vele, hogy mit vegyel be.
ma 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Arra gondolj hogyha bennhagyod a fogad és belehalsz még nagyobb lesz a hisztid
ma 14:07
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 Olyan szinten vagyok, hogy az sem érdekel. Sajnos.
ma 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én csak arra tudok ilyenkor gondolni, hogy essek már túl rajta. Legyen szó bármiről.
ma 14:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Majd megpróbálok arra gondolni, hogy de jó lesz, ha nem feszül az ínyem. Remélem elég lesz ez húzóerőnek.
ma 14:31
 7/7 anonim válasza:
Nekem hétfőn húzták a bölcsességfogam. Évek óta húztam a dolgot. Ketszer tömték de újra fájni kezdett. Én is depressziós vagyok de arra gondoltam, hogy vagy ülök a problémáimon amik nyomasztanak és még amiatt is rosszul érzem magam, hogy képtelen vagyok megoldani őket. Vagy szembemegyek velük és megoldom. És akkor nem nyújtom tovább a szenvedéseimet. Iszonyatosan féltem, 100 volt a nyugalmi pulzusom aznap. Azt hittem szívrohamot kapok. Nem tudtam megnyugtatni magam de végig arra gondoltam milyen jó lesz utána otthon meg másnap amikor nem megyek dolgozni. A rendelőben más is ugyan így rettegett. :) Nem egyedi eset. Simán túlestem rajta. Nem kellett fajdalomcsillapító sem mikor kiment az injekció hatása. Most örülök, hogy ezt megoldottam. Nekem nagy segítség volt, hogy elkísért egy ismerősöm és hazavitt kocsival utána. Meg vittem egy puha labdát amit szorongattam a beavatkozás közben. Menni fog neked is biztos vagyok benne. :) és utána sokkal jobb kedved lesz.
ma 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!