Sziasztok. 2 hét múlva megyek fogkőleszedésre. Anno mikor csinálták nagyon fájt. Nem bírom a fogászatot, akkor el is ájultam. Ez már nagyon régen volt.
Lehet kérni hogy érzéstelenitőt adjanak be előtte?
nov. 7. 16:00
1/9 anonim válasza:
lehet kérni. Nekem pont ma szedték le, nem kértem, de nem fájt eddig soha.
Valószínű, gyulladt az ínyed, célszerű lenne előtte 8-10 napig corsodyllal öblögetni, és eltüntetni a gyulladást.
nov. 7. 16:08
2/9 anonim válasza:
az egész álkapocsra nem fognak érzésteleníteni de ha esetleg szólsz neki hogy valahol fáj akkor oda adhat hogy ha normális emberrel van dolgod
nov. 7. 16:13
3/9 anonim válasza:
Nekem nem volt, de nem is fájt.
nov. 7. 16:24
4/9 anonim válasza:
Meg szokják kenni lidocainos kenőccsel, vagy valami hasonlóval. Az injekciós érzéstelenítés utólag jobban fájna, ezért az kerülendő.
nov. 7. 16:48
5/9 Ypszilon1980 válasza:
Hát figyu, a polírozós az fájdalmas, de legutóbb én homokfúvásoson voltam, ami marha drága, de semmit sem érzel belőle.
nov. 7. 17:15
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát akkor kiderül. Most voltam egy hete fogászaton, akkor is 2x ájultam el. 55/ 40 lett a vérnyomásom. Akkor elfelejtettem megkérdezni, mert nagyon rosszul voltam. Nem tudom hogy fogom bírni a fogkő leszedést, lehet már csak a tudat hogy kaptam érzéstelenítést elég lenne hogy jobban bírjam.
nov. 7. 18:13
7/9 anonim válasza:
6.
Akkor ezt mondd el nekik, biztos vagyok benne hogy adnak majd injekciót hogyha elmondod hogy elájulnál nagyon nem örülnének neki , amúgy vannak olyan helyek ahol ilyen bódításban csinálnak dolgokat keresd őket
nov. 7. 18:21
8/9 Ypszilon1980 válasza:
Hát figyu, szerintem érzéstelenítő mehet, bódítás nem éri meg ezért.
nov. 7. 18:46
9/9 A kérdező kommentje:
7# voltam náluk , volt szerencséjük észrevenni😅 a 20 perces kezelésből majdnem másfél óra lett. Ahogy felálltam a székből léptem kettőt és lefejeltem az asztalt. Kb 1,5 perc volt mire észhez tértem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!