Magas a tömés a fogamban? Elmúlik ez magától?
Figyelt kérdés
Ma eletemben eloszor tomtek a bal felso ragofogamat. A vegen kerdezte a doktorno 2x is h magas e tomes es mondtam h igen, le ks csiszolt(?) belole. De most itthon is erzem azt a fura erzest a fogamnal ha ossze akarom zarni. Enni meg ettem rajta mert felek,de ha igy magaba raharapok picit kellemtlen.
Visszamenjek? Vagy ez normalis?
nov. 5. 20:34
1/5 anonim válasza:
Mindenképp menj vissza szedjen még le belőle.
2/5 anonim válasza:
Várj pár napot, lehet még csak szokatlan, ha nagy volt a lyuk.
3/5 anonim válasza:
Ha magas a tömés, akkor az és a szemben lévő fog is túlterhelődik és begyulladhat nagyon gyorsan. Le is töredezhetnek. Vissza kell menni az orvoshoz és addig csiszolni, amíg legalább az egyikőtök magabiztosan jónak nem látja.
4/5 anonim válasza:
Menj vissza. Furcsa az orvosod, mert általában egy kis vékony festett fólia szerűséggel nézik, és egyértelműen látható ha magasabb a tömés. Nekem most tömtek 3 fogamat, mindig használta ezt a fóliát, és egyszer sem lett magasabb. Egyáltalán nem zavar. Minden képen menj vissza az orvoshoz.
5/5 anonim válasza:
Menj vissza,kb egy fél perces müvelet igazítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!