Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Magas a tömés a fogamban?...

Magas a tömés a fogamban? Elmúlik ez magától?

Figyelt kérdés

Ma eletemben eloszor tomtek a bal felso ragofogamat. A vegen kerdezte a doktorno 2x is h magas e tomes es mondtam h igen, le ks csiszolt(?) belole. De most itthon is erzem azt a fura erzest a fogamnal ha ossze akarom zarni. Enni meg ettem rajta mert felek,de ha igy magaba raharapok picit kellemtlen.

Visszamenjek? Vagy ez normalis?

nov. 5. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp menj vissza szedjen még le belőle.
nov. 5. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Várj pár napot, lehet még csak szokatlan, ha nagy volt a lyuk.
nov. 5. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha magas a tömés, akkor az és a szemben lévő fog is túlterhelődik és begyulladhat nagyon gyorsan. Le is töredezhetnek. Vissza kell menni az orvoshoz és addig csiszolni, amíg legalább az egyikőtök magabiztosan jónak nem látja.
nov. 5. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj vissza. Furcsa az orvosod, mert általában egy kis vékony festett fólia szerűséggel nézik, és egyértelműen látható ha magasabb a tömés. Nekem most tömtek 3 fogamat, mindig használta ezt a fóliát, és egyszer sem lett magasabb. Egyáltalán nem zavar. Minden képen menj vissza az orvoshoz.
nov. 5. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj vissza,kb egy fél perces müvelet igazítani
nov. 6. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!