Egy hete kaptam a fogamba gyógyszeres tömést. Előbb véletlen ráharaptam, beleragadt egy kajamaradék. Öblögettem és a kajával együtt kijött a tömés, úgy érzem. Elképzelhető, hogy most nagyon fájni fog a fogam ?
Nekem is most van benne a gyógyszeres tömés. Kis tükörrel nem tudod megnézni, hogy tényleg kiesett-e? Mert például én is ez miatt paráztam, de megnézve tükörrel csak egy jó adag kikopott, és a tömő anyag még ott fehérlik az alján. A gyógyszeres tömés az ilyen lazac színű pálcikák, ami hő hatására olvad, majd arra tesznek vattát, és végül a fedő tömést.
Én is aggódok, hogy kijön, mert még másfél hét a következő időpont. Vigyázni rá meg kb. lehetetlen. Még ha meg is oldom, hogy a másik oldalon rágjak, a kaja úgyis belemegy. Állandóan öblögetni, szájvizet használni meg nem lehet. Gyakorlatilag ilyen 2-3 nap alatt nekem teljesen kikopott a tömés.
Igen. Teljesen kiesett. Akkora a lyuk rajta, mint amikor a fájdalommal odamentem a doktorhoz és elkezdte csinálni. Lefúrta, stb, eztán kezdte el beletenni másfél hetente a gyógyszeres töméseket. Már hetek óta ezért a másik oldalon rágok, de ma nem figyeltem, már tökre kivagyok ebbe. :(
Kopogatott eddig is, mert mindig éreztem az ízét a számban, de most off. És még egy hét a következő időpont. Szerinted fog fájni a fogam ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!