Van két tömés a fogamban, elvileg két pici tömés...pár hónaposak. Most megint elkezdett fájni az a fogam csak úgy spontán.. mit csinálnak ilyenkor vele? gyökérkezelés vagy töméscsere lehet?
Lehet csak sokat rágóztál, vagy a hideg egy kicsit megártott neki.
A fogorvosod megmondja, mi legyen.
Lehet, hogy kiesett a tömés, azért fáj. Nekem volt olyan, hátulról volt tömve felső fog, én sehogy se láttam, de ugyanúgy pici tömés, mint neked. Rettenetesen fájt, visszamentem, ott mondta a fogász, hogy nincs már benne a tömés. Betömte újra, azóta semmi baj nincs vele.
Egy másik fogam, ami tömve volt és nagyon megfájdult, arra meg azt mondták, hogy vissza van körülötte húzódva az íny, szabad a fognyak, azért fáj, semmi köze a töméshez. Már nem emlékszem, mit írtak fel, de már aznap estére enyhült.
oh de jó lenne h töméscsere/újratömés megoldaná!
attól félek ha kicserélik a tömést, akkor ugye még nagyobb üreget kell fúrni bele és akkoresetleg begyullad a pulpa és gyökérkezelés kell:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!