Fiatalon, rossz fogsorral, All-On-4 vagy pedig korona?
Nem fogja épeszű fogorvos neked megcsinalni az all-on-4 fogsort, ha megtarthatóakbabfogaid.
Borzasztó mértékű csontvesztessel es sorvadassal jar a fogatlnasag.
Kis településen ne keress, Saját tapasztalat az utolsó 20 évben.
Pesten hozták rendben a fogaimat 18 évvel ezelött, amit a kisvárosi, falusi fogorvosok elrontottak.
Tavaj megcsináltattam egy kisvárosival a koronáim, nekem töredeztek, gyengék voltak. Pikk pakk kihúzott 8 fogam csak úgy: ez sem kell, ez se, ez se....
Gondoltam tudja mit csinál. Aha! Most járok Pestre, hogy rendbehozzák, mert állandóan fájtak. Levették a koronáim, láss csodát, az összes szuvas volt (a korona alatt). A pesti megkérdezte, hogy hol csináltattam, állatorvosnàl? 2 lehetöségem van: teljes protézis, vagy all on 4.
Megnézte a tavaji röntgenfelvételeket, megtudtam, hogy a nyolc fogamból kettöt húzott volna ki, egybe gyökértömés kellett volna tenni. 5 egészséges fogamat húzta ki! A körhid gyenge lett, nem zártak a koronák sem. A jó fogorvos ritka. De az implantátumot még jobban kell ápolni, mint a koronákat vagy a saját fogaid. Ha dohányzol nem is ajálnják az implantátumot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!