Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fiatalon, rossz fogsorral,...

Fiatalon, rossz fogsorral, All-On-4 vagy pedig korona?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, tizenévesen baromira elhanyagoltam a fogaimat, plusz rengeteg cukor löttyöt ittam. Ennek következtében a fogaim jelentős része szuvas és/vagy erősen sárgás, viszont még megvan mindegyik. Nézegetem a környéken a magánfogászati árakat (a helyi SZTK-s fogorvos a kontár munkája miatt kiesik), akárhogy nézem, alsó és felső fogsor körülbelül 3 millió forintra jönne ki (korona, tömés, esetleges gyökérkezelés és gyökértömés), ugyanakkor az all-on-4 féle módszerrel lenne négy implantátum, amire rájönne a kész fogsor. Árban nagyon hasonló a kettő, ezért gondolkozom ezen.

okt. 26. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
78%

Nem fogja épeszű fogorvos neked megcsinalni az all-on-4 fogsort, ha megtarthatóakbabfogaid.

Borzasztó mértékű csontvesztessel es sorvadassal jar a fogatlnasag.

okt. 26. 17:59
 2/2 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson kihuzatni a fogaidat! Szó se essen róla! Én 54 éves vagyok most csináltattam All-on-4 .... muszály volt kimozdultak a fogaim..... rakass rá koronát! Szép lassan ahogy van pénzed .... olyan fogorvost keress aki 50 ezer körül csinál porcelán koronát .... semmi esetre se válassz belvárosi "nagyképű pénzorientált ficsúrt) Csak olyan orvost akinek számít a jó hírneve.... mondjuk kisváros , falu vagy szűk külvárosi kerületbe Budapesten! Én sajnos kifogtam Budapest belváros legnagyképűbb orvosát ... kifizettem már neki majdnem 2 milliót és olyan hangnemet ütött meg velem szemben amit még egész életemben soha senki még az sztk-ban sem .... romokban vagyok mert beszédhibás lettem az ideiglenes körhíddal .... életminőségem nagyon megromlott emiatt! Valószínű be fogom perelni csak megvárom a végét milyen lesz a végleges körhíd! Eszedbe ne jusson kihuzatni a fogaidat ...szépen lassan ahogy megengedi a pénztálcád rakasd rendbe! Az all-on-4 soha nem lesz olyan mint a saját fogaid amire koronát tesznek! legyél türelmes és lassan csináltasd meg! Én 1,5 évig gyüjtöttem és kifogtam egy kihaénnem legallja fogorvost de nem hagyom magam! Megemlegeti, hogy így bánt velem...pláne ha a végeredmény is ilyen lesz mint amivel élnem kell februárig (akkoor kapom meg a véglegeset) Még egyszer mondom a saját fogad az a saját fogad mégha korona is van rajta ! Az all-on-4 meg egy olyan fogsor lesz ami olyan mint a kivehetős csak berögzítik 4 implantátumba! Ne tedd ezt magaddal! Sok sikert!
nov. 6. 19:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!