Gyökerkezelés után 3 órával nagyon erős fájdalom?
Figyelt kérdés
Gyökérkezelésem volt ma, annyira durván fáj ahogy kiment az érzésteleníző, hogy belepusztulok azt érzem.. ma reggelre már beduzzadt alul a fogak alatt, az orvos azt mondta hogy így fog fájni még sajnos mert elterjedt a gyulladás. Ideiglenes tömés és gyógyszeres valami van benne.. de perpill annyira megvisel, nem hat épp a cataflam se.
Dalacint kell szednem, tegnap kezdtem, ès folytatnon is kell.
Mi a francot tegyek? Ez normális így? Perpill sírok, annyira ki vagyok már napok óta.
okt. 15. 20:43
1/5 anonim válasza:
Jobbulást kívánok.
Az van, amit az orvos mondott.
Hideget ne igyál. Tartsd melegen.
Ha nagyon nem bírod, nem enyhül, menj vissza.
Amikor kiműtötték a fogamat, utána 2 db. bomba gyulladásgátlót kaptam, amit másnap, harmadnap kellett bevennem.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz. Nem érzem magam egy gyenge embernek, de ez ember feletti ez a fájdalom… ha csak picit javulna már boldogabb lennék, de perpill a cataflam se segît, eddig segîtett.. mit vegyek be?
okt. 15. 20:53
3/5 anonim válasza:
Él az ideg a fogban,nem lett kiszedve .
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves és profi orvos amugy. Magán orvos, de tényleg lelkiismeretes. Azt mondta ez már elhalt fog volt:( de 3 csatornát szépen megtisztított… rosszul?!
okt. 15. 21:25
5/5 anonim válasza:
Figyelj ez normális no para. Biztos mondta az orvos hogy fog fájni valószínűleg van benne gyógyszeres tömés és az hat emiatt fáj. Fájdalomcsillapító és ki bírod 2-3 nap normális míg fáj ha utána is hivd fel de nekem 1-5 napot mondott kb 2 napig fájt nagyon Apranaxot vettem be jobb lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!