2 napja iszonyatosan fáj a fogam. Napi 4-5 fájdalomcsillapító mehet?
Sziasztok.
Gyökérkezelni kell a fogam. Vasárnap kezdett el nagyon fájni.. hétfőn sajnos csak arra volt ideje az orvosnak hogy rám nézzen. Kaptam Dalacint napi 4db-ot, és flector.
Ott tartok hogy a flector 4 óra hatás után ki megy, és lüktet, nyom, fáj..
Tényleg nem gàz 4 óránként bevenni belôle, az erős Dalacin mellett? Csütörtökön tudok csak fogorvoshoz menni, akkora tudott fogadni gyökérkezelésre.
Dalacinból 2 db-nál tartok eddig összesen.. mostmár elkezd hatni vajon? Csak mert 4 óránként ez a fájdalom szörnyű.. aludni se tudok rendeset.
Most jegeltem éppen picit, egy törcsibe tekerve. Mert felduzzadt.
Nem tudom miért írt fel 4*1-et, de csak tudja hogy nem gond. És mellé mehet a cataflam flector kombó.
Egyik este egy ügyeletes orvost kérdeztem, Ő mondta hogy 4 óránként vehetek be fájdalomcsillapítót. De ez a fájdalom pocsék.. tényleg:( folyamatos..
Nagyon koszonom:)
Bárcsak már valami segítene, mert ez az egész napos (kivétel 1-2 óra amíg hat a fájdalomcsillapító) fájdalom kinyír.. dolgozni muszáj vagyok menni…
Most is annyira durván fáj, de ennem kell a sok gyógyszer mellé.. hogyha hozzáér a felső fogam véletlenül, akkor visítás..
Vasárnap mèg csak cataflamot szedtem, de tegnap már nagyon fájt. Ma van a 3. Napja, az antibiotikumot tegnap kezdtem.. :( remélem hat hamarosan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!